Urmărește-mă și pe Facebook!

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Soap Mill va participa la 2 targuri!

Sunt atat de acaparata de tot ce inseamna Soap Mill si muncesc atat de mult, incat toate eforturile mele (impreuna cu mami, evident) se indreapta in ultima perioada catre sapunul natural.

Acum lucram intens la site-uri, pliantele sunt gata, analizele vin si ele, iar cutiile vor fi ultimele pe care le vom primi de la tipografie.

Raluca, pe vremuri am fost colege de liceu (nu ma intrebati acum cati ani!), a venit cu informatiile despre doua targuri. Primul, Viata Sanatoasa se numeste, va avea loc la Sala Dalles, in perioada 18-20 septembrie. Adica numa' bine ce lansam Soap Mill, ca vom avea si prima noastra aparitie publica. Si noi care speram ca primul targ la care vom participa sa fie undeva in jurul sarbatorilor de iarna. Lucrurile se misca rapid, dar intr-o directie foarte buna, am putea spune excelenta! :) Ca atare, vom participa impreuna cu Raluca (va voi povesti intr-un alt post despre ea si despre ceea ce creaza cu maiestrie) la acest targ.

Evident, va asteptam acolo, sa ne incurajati, sa ne aplaudati, sa ne felicitati sau, pur si simplu, sa ne spuneti ce credeti despre noi, despre ideea noastra si despre Soap Mill. Daca veniti vineri, 18 septembrie, o veti cunoaste si pe Master Creata, alias Mami, alias Buni. O mica paranteza: sper sa fiu o mama cel putin la fel de buna cum este mami si peste 30 ani, Mariuca sa gandeasca la fel de frumos despre mine. :)

Sa revenim... la acest targ vor fi numai expozanti cu produse naturale, bio, eco si cred ca veti gasi multe lucruri de care aveti nevoie in casa. De la uleiuri, mirodenii, mancare, pana la cosmetice naturale.

Cel de-al doilea targ va fi unul outdoor, rustic, nu elegant ca primul, dar noi il asteptam la fel de incantate. Pentru noi va fi o experienta interesanta. Este vorba despre Targul Mestesugarilor de pe Bd. Aviatorilor, care va avea loc in perioada 25-27 septembrie. Acolo vom avea o casuta impreuna cu Raluca, mai aproape de statuia Aviatorilor. Daca aveti chef de o plimbare intr-o sambata sau intr-o duminica, va asteptam si acolo. Va sfatuiesc sa parcati undeva in zona statuii sau chiar langa parcul Kiseleff.

Noi privim aceste participari ca pe modalitati de a intra in contact cu voi, de a va cunoaste si altfel decat virtual si de a avea ocazia sa va prezentam sapunurile noastre, la care am trudit din greu.

Urati-ne succes si voie buna!


A, va mai oferim un motiv sa ne vizitati! Pe toata perioada targurilor, toate produsele, inclusiv cosurile-cadou, vor avea discount 10%!

5 comentarii:

Nicole spunea...

Felicitari pentru ceea ce faceti!Iti urez din tot sufletul noroc!

Rami spunea...

Succes la targ!!!!
Foarte repede va miscati, felicitari

Unknown spunea...

Nicole si Rami - multumim mult!!!! Sa avem noroc si voie buna, ca in rest le facem pe toate, nu-i asa? :) Pupam!

Gingasia spunea...

Sa aveti cumparatori la targ, poate dau si eu o fuga! :) va pop

Unknown spunea...

Gingasia, scuze ca raspund asa de greu... nici revista blog-urilor n-am mai facut-o de ceva vreme. Dar promit ca revin in forta, hehe!

Te asteptam cu mare drag, chiar sunt curioasa sa aflu cine este in spatele numelui. :)