Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 7 mai 2012

Roli.ro

Postarea de astazi poate fi considerata o recomandare. Am primit un e-mail legat de un loc nou pentru copii. Este legat de petrecerea timpului liber.

Spatiul se numeste Roli.ro si contine jocuri, povesti, desene animate, informatii de cultura generala, idei de lucru manual, planse de colorat si benzi desenate create chiar de ei insisi.


Mi s-a parut interesant proiectul, in conditiile in care noi o crestem pe Mariuca in spiritul anului 2012. Adica nu ii restrictionam accesul la laptop, informatie sau gadget-uri, chiar o incurajam sa faca uz de ele, sa descopere, sa se joace, sa rezolve task-uri si sa invete de mica sa interactioneze cu unul dintre cele mai folosite lucruri din vietile noastre: calculatorul.


Vrem sa stie sa lucreze, sa deseneze, sa scrie si sa se foloseasca de resursele existente pe internet.


Va invit si pe voi sa descoperiti Roli.ro, site-ul "dedicat complet copiilor, in incercarea de a-i feri de riscurile navigarii pe internet. Continutul site-ului (inclusiv ce creeaza si comenteaza copii) este verificat in permanenta", dupa cum spune Sabina Ene, una dintre doamnele din spatele Roli.

Niciun comentariu: