Urmărește-mă și pe Facebook!

sâmbătă, 21 iulie 2012

Sa renunti este extrem de simplu

Pornind tot de la discutie de pe facebook, vreau sa va spun ca incepand de astazi puteti ajuta un copil cu doar 9 lei. Stefan, caci despre el este vorba, va avea nevoie in urmatorii zeci de ani de peste 50 operatii. S-a adus in discutie faptul ca nu este o solutie ideala sa iti supui copilul la o asemenea trauma, de a fi supus unor interventii chirurgicale ingrozitor de dureroase doar pentru a il salva.

Dupa cum spuneam, cand esti parinte, nu ca ai datoria, dar trebuie (pur si simplu trebuie) sa faci orice este posibil sa iti salvezi copilul. Cel mai simplu este sa renunti. Numai alesii, cum i-am numit eu, pot trai, suferi, plange, spera, framanta, chinui. Nu poti abandona pe cineva in nevoie, cu atat mai mult nu iti poti abandona copilul care s-a nascut cu o malformatie genetica. Inversarea a doi cromozomi. Mai ales cand ti se spune ca exista sanse foarte mari sa se refaca si sa duca o viata normala. Ai nevoie de un dram de speranta pentru a merge mai departe, pentru a lupta si pentru a te asigura ca faci tot ce este posibil pentru copilul tau.

Cand ai un copil, incerci sa gasesti solutii ideale la orice. De la probleme infim de minore pana la cele infinit de grave. Nimeni nu spune ca detine adevarul absolut si ca ia intotdeauna cele mai bune decizii, decizii ideale. Si ideale pentru cine, pana la urma? Daaar... trebuie sa speram si sa ne rugam la Dumnezeu ca Stefan sa se faca bine si peste ani sa ne multumeasca pe facebook ca am donat 9 lei (2 euro) pentru ca el sa fie sanatos.


Deci, va rog inca o data, sms la 848 si donati 2 Euro. Numarul nu este valabil multa vreme, deci va rog sa va mobilizati.


Am mai spus-o si pentru Bibi, 9 lei inseamna mai putin de un pachet de tigari, aproape 5 paini, 1 cutie jumate' de lapte, o shaorma, o sticla de bere sau viata pentru Stefan.


SMS la 848 pentru Stefan si donati 2 Euro! Acum, in pauza filmului. Sau inainte sa va culcati.

Un comentariu:

Ceska777 spunea...

Multumim, Silvia!