Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 1 aprilie 2015

Fotografii si emotii

Sambata, pe 28 Martie, Mariuca a avut ultimul concurs la gimnastica ritmica. Intamplator si frumos, a fost cel organizat chiar de clubul ei, Pro Aktiv. Luni si-a luat "la revedere" de la domnisoarele antrenoare si de la colegele ei. Mi-a spus ca ii vine sa planga, ca ii pare rau ca nu mai face gimnastica, dar ca acum trece la o alta etapa.

Acesti doi ani au fost foarte frumosi, atat pentru ea, cat si pentru noi. Grei, cu multa munca, dar nu mai putin frumosi datorita acestui lucru. Mariuca a invatat foarte multe, a acumulat atat conditie fizica, cat si dezinvoltura, a participat la patru competitii si a castigat o medalie de bronz, a fost plecata la Constanta si la Arad cu clubul, a invatat sa socializeze si sa isi deschida sufletelul catre persoane care nu sunt din familie.

Si pentru noi a fost un imens castig. Am vazut ca se poate face performanta fara bataie, aici meritul fiind in totalitate al domnisoarei Alina Toma, care a fost alaturi de fete in tot acest timp, precum si al celorlalte antrenoare. Alexandrei Piscupescu ii prevad un viitor stralucit ca antrenor, cel putin la fel de stralucit ca cel de sportiva.

Nu in ultimul rand, as vrea sa ii multumesc si conducatorului clubului PRO AKTIV, domnului Gabriel Cazacu, pentru toata intelegerea, daruirea si deschiderea aratata.

Va las cu cateva fotografii realizate de un domn pasionat de acest sport.










2 comentarii:

Loredana spunea...

Bafta multa si pe viitor. Cine stie? poate gasiti si acolo un club minunat!

Unknown spunea...

Multumim mult! :)