Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 9 decembrie 2008

Schimb prefixul

Fratilor, aia e, am pus-o! Am schimbat prefixul. De la 19 la 20 ani!! Hehehe, as vrea eu! Nope, de la 29 la 30. Puteti sa ma sunati sa imi urati toate cele, ca eu oricum mai am ceva de copilarit. Inca vreo 9 ore. De-abia de maine voi zice ca am 30 ani, ca raspuns la intrebarea "cati ani ai?". Pana ieri am spus "am 29" sau "mai am putin si fac 30", azi spun "azi am 30 ani". De maineeee... Gata! AM 30 ANI!

O fi naspa? Adica ma refer la faptul ca schimb prefixul... nu ca mai pot copilari. Pana la urma, e o zi de nastere ca oricare alta. Ca a ta, ca a lui... ca a oricui. Dar totusi, 30?? Aoleu! Bine ca am cu ce ma lauda pana la varsta asta, ca sunt multi care nu prea au cine stie ce. Eu am si sunt fericita. La voi cum a fost? Ati plans, ati ras, v-ati veselit? Am fost de fata cand o fosta colega plangea la petrecerea proprie. Probabil o coplesisera emotiile... Eu nu plang. Dar stiti de ce nu? Pentru ca trebuie sa constientizezi ceva anume, ca sa te faca sa plangi. Pentru mine, eu sunt inca o pustoaica, de 'fo 18-20-22 ani, la fel de matura in gandire ca si atunci, sau invers, atunci la fel de matura ca si acum, cu aceeasi freza de 18 ani, cu acelasi barbat langa mine, dar cu un superb copilas in camera de alaturi.

Deci de maine am 30 ani. Aia e, ce putem face? Timpul in loc nu-l putem opri, cu toate ca unii dintre noi ar vrea. Bine ca urmatorul prefix se schimba peste 10 ani!

Pai atunci, ne vedem peste 10 ani, cu un post legat de schimbarea dintre 39 si 40.

V-am pupat!

5 comentarii:

Lala spunea...

La multi ani fericiti Silvia !
Nu e "naspa" mai sa schimbi prefixul :) e chiar frumos .

Ceska777 spunea...

Da spatiul intre acum si urmatoarea schimbare de prefix tot il umplii, nu? Adica nu ne lasi sa asteptam 10ani un post?????
Sa ne traiesti macar inca vreo 7 schimbari de prefix sa iti vezi stranepotii!

Mama Iuliei spunea...

La multi ani! La cat mai multe schimbari de prefix alaturi de Mariuca si toata familia ta frumoasa.
Si sa nu uit... schimbati prefixul amandoua in acelasi an.
Pupam

Unknown spunea...

Umplu tot, Ceska!! Nu las nimic gol!

Va multumesc mult pentru urari si pentru gandurile bune!

Va imbratisez!

carminaca spunea...

draga mea,

uite ca m-a impins curiozitatea si am intrat pe blogul comun :) e bine ca inca tu ai inca un chef nebun de scris :)
apropos de cei 30 de ani, e clar ca nu ai de ce sa te sperii. eu nu prea i-am bagat in seama, pt ca acum 2 ani cand s-a intamplat, cu o zi inainte sa-i implinesc, l-am inmormantat pe tatal lui ciprian. asa ca nici n-am avut timp sa ma gandesc iar dupa nu mai avea nici o importanta. important era ca noi sa putem continua... deci la multi ani, sa fii sanatoasa ca sa-ti vezi puiul mare :)
carmina

ps: poate ma apuc si eu de o blogareala mica, sa mai uit de fiertul de supe :))