Urmărește-mă și pe Facebook!

vineri, 9 octombrie 2009

Lumanari Eco de la Eco-Deco-Light

Ca sa vedeti ca cine se aseamana, se aduna, astazi vreau sa va vorbesc de o alta mica afacere ce a fost pusa pe picioare de prietena mea, fosta mea colega de liceu de la care copiam la analiza, mama finutei mele iubite, Silviuta, adica Cris.

Ea a gandit o mica fabricuta, cu ideea clara in minte de a oferi produse ecologice pentru casa, pentru ca nimeni altcineva nu o face in Romania.

Este vorba despre lumanari ecologice, adica lumanari care NU contin parafina. Dupa cum unii dintre noi deja cunosc, parafina este o substanta cancerigena si este contraindicata.

Eco-Deco-Light va fi o marca de lumanari care se pot aprinde in siguranta in orice casa, pentru ca nu contin decat ceara de albine, ceara de palmier si ulei de palmier, precum si uleiuri esentiale de cea mai buna calitate. Aici am avut si eu o mica contributie, recunosc. :) La partea cu uleiurile esentiale.

Atata timp cat se aleg lumanarile potrivite, din punctul de vedere al uleiurilor esentiale, nu veti avea probleme nici voi, nici copiii vostri. Aici ma refer la faptul ca exista, de exemplu, anumite uleiuri esentiale contraindicate femeilor insarcinate sau copiilor sub 1 an.

Dar aceste uleiuri esentiale au actiuni multiple, asupra corpului, asupra spiritului si, nu in ultimul rand, au actiuni terapeutice. Revigoreaza si elimina stresul, imbunatatesc starea de spirit, putand induce o stare de relaxare si buna dispozitie, trateaza simptome asociate afectiunilor cailor respiratorii, usurand respiratia, dezinfecteaza si purifica aerul din incapere si inca multe altele. A, si daca va intereseaza, uleiul esential de ylang-ylang este afrodisiac si euforic. Eeeee, cum suna? O cina romantica in doi, muzica in surdina, o mancare si un vin bun, o lumanare eco, parfumata si o seara fierbinte... Mai multe despre ylang-ylang (dar si despre alte lucruri) gasiti pe blog-ul ei, http://eco-deco-light.blogspot.com/.

Cris va pregateste si o surpriza, dar o las pe ea sa va spuna ce ascunde cuvantul "deco"... :) Sa nu ii stric eu placerea de a impartasi cu voi aceasta realizare.

Nu trebuie sa va mai spun ca vom realiza impreuna cadouri speciale, sapun natural si lumanare eco parfumata, cu aceleasi uleiuri esentiale, cu beneficii duble - pentru corp si pentru spirit.

Eu vreau sa ii mai spun inca o data ca ideea este minunata si sa ii urez "Succes!", iar pe voi va las "... in parfum de noapte si zambet de indragostiti", cum bine spune Cris pe blog.

Un comentariu:

Cristina spunea...

sarumana de urari si de sustinere, ar daca vorbim de cadouri.... vor fi meseriase! Si abia astept sa zica si altii acelasi lucru ;)