Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 25 septembrie 2012

Casutele Kalman

Am primit mail-ul de mai jos de la Dana si i-am promis ca voi scrie pe blog... cu o mica intarziere, o fac astazi. Dupa cum stiti, Mariuca se bucura in fiecare zi de aceste minunate Casute Kalman, in curtea gradinitei. Iar luna aceasta, puteti cunoaste si voi creatiile mesterilor tamplari Kalman, astfel:

"In luna septembrie, in orice zi din cursul saptamanii, intre orele 11:00 si 18:00, casutele de poveste va asteapta in curtea Gradinitei Alexandra Kids de pe str. Petre Ispirescu nr. 69."

Acolo veti descoperi doua casute special lucrate pentru copii, Casuta Heidi si Casuta mini-Clara! Mesterii Kalman construiesc casutele cu multa dragoste si migala, special pentru copii. Dar nu numai casute pe pamant! Ei pot realiza casute in copac, poduri de joaca sau foisoare de gradina.




Cel mai important aspect al Casutelor Kalman este acesta: sunt naturale si ecologice, sunt construite integral din lemn de brad si vopsite numai cu vopsele ecologice, pe baza de apa, alese cu atentie pentru sanatatea micutilor. Dana a spus foarte frumos "construim nu doar casute mici pentru copii, ci avem grija de sanatatea micutilor, oferindu-le casute lucrate cu atentie speciala pentru joaca lor in siguranta. Casutele noastre sunt produse exclusive, realizate la comanda, cu timp de lucru mare. Sunt lucrate in totalitate manual, cu migala si atentie de catre mesteri artizani din Harghita, iar finisajele sunt executate prin slefuirea fina a lemnului, cu grija deosebita pentru atingerea celor mici."

Dana a mai precizat ca intalnirea la Gradinita Alexandra Kids se programeaza telefonic (0722.915.192) sau pe mail dana.olteanu[at]casutekalman.ro.

Si daca tot sunteti acolo, luati in considerare sa va inscrieti copilul la Gradinita Alexandra Kids. Merita cu varf si indesat! :)

3 comentarii:

Loredana spunea...

Foarte dragute casutele!

Dana Olteanu spunea...

Multumesc foarte mult, inca o data, Silvia! Ai scris totul foarte frumos, mai atragator decat as fi gasit eu cuvintele!
Loredana, multumesc pentru apreciere, in numele mesterilor nostri :)

Unknown spunea...

@ Loredana - da, sunt frumoase, practice si foarte iubite de copii.

@ Dana - cu mare drag, mi-a facut placere sa prezint casutele, pentru ca merita! :)