Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 30 mai 2013

Ce facem si ce cumparam de 1 Iunie?

O sa le iau pe rand, sa imi ordonez mie gandurile, dar sa incerc sa fie usor si pentru voi sa luati o decizie.

1. La Carturesti au reduceri la cartile si filmele pentru copii (pana in 20%). Aici gasiti lista completa. Eu i-am luat Mariucai Atlasul Copiilor, care a ajuns ieri, impachetat frumos. Impachetarea pentru cadou este gratuita si te suna un angajat al librariei sa te intrebe daca ambaleaza pentru fetita sau pentru baiat. A venit cu o hartie stacojie pe deasupra, frumos lipita si cu funda maronie. Mi-a placut mult. Iar Mariucai i-a placut enorm de mult atlasul. Aseara am stat vreo 45 minute si am citit din el, iar astazi ii turuia lui Buni, de parca fusese pe modul inregistrare.



2. Mai departe, Soapmill are peste 30 de produse cosmetice care pot fi folosite atat pentru nou-nascuti, din prima zi acasa, cat si pentru bebelusi si copii, dar si pentru parinti / bunici. Reducerile sunt de minim 20% si tin pana pe 5 Iunie. Aici gasiti detalii.



Impreuna cu partenerii The Little, puteti prinde oferta si la sedinta foto profesionala pentru familie, tot cu o reducere de 20%. Amanunte direct pe site.






3. GO BIG Events organizeaza cea de-a patra editie a evenimentului La ceai cu mamici, de data aceasta in aer liber, in Parcul Tineretului, la picnic pe iarba verde. Pagina de facebook a acestui eveniment lunar este aceasta, iar confirmarile se trimit pe adresa de mail events[at]go-big.ro.

4. Ca in fiecare an, Aeroclubul Romaniei organizeaza Clinceni AirShow 2013, un show cu traditie. Anul acesta va asteapta sambata, 1 Iunie, incepand cu ora 8.30, la Aerodromul Clinceni, pentru un spectacol aviatic de exceptie, ce are intrarea gratuita. Evenimentul incepe la ora 9.30, dar nu tine toata ziua, deci veniti de dimineata.


Noi, ca in fiecare an, vom fi acolo, cu mese, umbrele, scaune, limonada cu menta si chef mare de distractie.


5. La Domeniul Greaca, veti avea parte de o petrecere de vis pentru copii, la piscina, concert, prajiturile casei, sucuri sanatoase si multe voie buna, iar intrarea este 30 lei. Domeniul Greaca se intinde de-a lungul Luncii Dunarii la limita de Sud a comunei Greaca, localitate de frontiera, in SE-ul judetului Giurgiu.

6. La Ferma Animalelor cu siguranta vor fi activitati interesante pentru copii, doar ca inca nu au fost anuntate pe site.


7. Smile Aquapark Brasov – “cel mai mare parc acvatic din Romania cu o suprafata de aproximativ 4 ha” – se redeschide pe 1 iunie 2013. Parcul are cele mai inalte tobogane si cea mai inalta multipista din tara. Preturile sunt 30 sau 40 lei de adult, iar copiii sub 130 cm platesc doar 5 lei. Programul zilnic este de la 9 la 7 seara.


8. Am lasat la urma ofertele AFI Palace Cotroceni pentru 1 Iunie, pentru ca sunt foarte multe si diverse. AFI organizeaza, ca in fiecare an, mai multe zile de poveste, pentru copii mari si mici. Intre 31 mai si 2 iunie, vor fi spectacole si petreceri pentru cei mici, ateliere creative, filme de desene animate si fantasy, concursuri cu premii, dar si campanii sociale.

Mai jos aveti o parte din comunicatul de presa, unde sunt detaliate activitatile si orele:

"Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11.00, HHC România va organiza evenimentul “Copilărie pentru toţi”, dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din orfelinate. Evenimentul va avea loc în AFI Palace Cotroceni şi va fi difuzat în direct pe TVR 1, iar invitaţii speciali vor fi Alexandru Tomescu, trupa Diesel, elevii de la Genesis Collegiate, trupa Zurli şi Mihnea Părăuan, un tânăr chitarist în vârstă de 10 ani. Un moment important al evenimentului va fi Paganini fusion, un concert susţinut de violonistul Alexandru Tomescu alături de trupa Diesel.

Un alt proiect caritabil este cel organizat de magazinul Next, care colectează jucării pentru copiii de la Casa Ioana, o organizaţie ce sprijină familiile şi femeile singure fără adăpost.

Între 31 mai şi 2 iunie, spaţiile de joacă din AFI Palace Cotroceni sunt locul ideal unde cei mici îşi pot petrecere Ziua Copilului şi unde pot avea experienţe cu adevărat memorabile. Pe 1 iunie, Gymboland se transformă într-un spaţiu de joacă şi creativitate, în care invitaţii vor fi Magicianul, Duffy Duck şi Mickey Mouse. Mai mult, la Zorky’s Planet, copiii sunt aşteptaţi să aibă parte de distracţie fără limite şi de surprize frumoase. Astfel, etajul 1 din AFI Palace Cotroceni va deveni sâmbătă Planeta Distracţiei.

Între 1 şi 2 iunie, Cinema City are în program ateliere de modelaj, pictură şi grădinărit cu tematică ecologică, şi filme de desene animate, fantasy şi acţiune pentru toate vârstele: “Aventuri în Zambezia 3D dublat”, “Croods 3D dublat”, “Cinci eroi de legendă 3D dublat”, “Clopoţica digital”, “Star Trek: În întuneric 3D”, “Grozavul şi puternicul Oz 3D”, “Jack şi uriaşii 3D” şi “Iron Man 3 3D”.

Pe 31 mai, între 16.00 şi 19.00, în AFI Palace Cotroceni va avea loc spectacolul de muzică, dans şi parade de modă Do-Re-Mi, la etajul 1, lângă Zorky’s Planet. Sâmbătă şi duminică, Ministerul Elen al Turismului, Tour operatorul Mouzenidis Travel şi Organizaţia elenă de turism vor organiza, în apropierea patioarului, o serie de activităţi artistice şi spectacole. Printre acestea, se vor număra spectacole de dansuri elene, susţinute de 80 de dansatori, şi reprezentaţii ale Duo-ului ”Ala-Robi Rhythm & Dance”, Cercului de Folclor ,,Dor şi dor cu mine călător'', Grupului folcloric ”Bucurel”, Grupul folk & pop ”Soul Fusion” şi ale trupei rock ”MoToRhEaD”.

În plus, AFI Palace Cotroceni va fi gazda mai multor ateliere, pentru toate gusturile. Pe 31 mai, babyonline.ro invită copiii la o ediţie specială HAPPY baby DAY, iar atelierele Dremel, ce au loc vineri, sâmbătă şi duminică, îi introduc pe copii şi părinţi în arta bricolării, învăţându-i tehnica topirii pe polistiren, tehnica pirogravurii, traforaj sau gravură pe lumânare şi sticlă.

Mai mult, Asociaţia “Pas cu Pas” va organiza pe 1 şi 2 iunie ateliere de art-terapie, şedinţe de face painting şi alte activităţi surpriză."



Acum vreau si eu sa le urez "La multi ani!" tuturor copiilor din lumea intreaga! Orice activitate ati alege pentru ei si orice cadou ati dori sa le daruiti, merita cu varf si indesat!

Niciun comentariu: