Urmărește-mă și pe Facebook!

duminică, 27 decembrie 2015

Spre 2016


2008, 2013 și 2014, deci a venit rândul lui 2015, cu gândul spre 2016.

Anul trecut am inaugurat o listă cu rezoluții pentru noul an și mi se pare o idee excelentă să o fac tradiție. :) Îmi place tare mult ideea de a te uita în viitor și a nu te mai ancora în trecut!

Anul acesta a fost unul al schimbărilor profunde la nivel emoțional. Am trăit momente care m-au zăpăcit și m-au azvârlit în zece zări, am văzut cine îmi este aproape cu adevărat, cine mă susține și cine nu, am cunoscut oameni care mi-au transmis din forța lor interioară exact când aveam mai mare nevoie de acest lucru.

Cred că cea mai mare realizare personală a fost terminarea primului meu roman, punerea pe picioare a site-ului împreună cu Dani, a coperții împreună cu Corina și a comunității de pe facebook, participarea la câteva competiții cu bicicleta, trecerea de la bicicletă MTB la una de viteză pentru șosea și lăsarea de fumat.

Mă uit acum că anul a fost, totuși, foarte plin. Nu știu de ce am avut senzația că s-a terminat foarte repede. Poate de-aia, că s-au întâmplat atât de multe!

Plimbările cu Dani la Londra, Oxford, Dresden, Karlovy Vary și Praga, ședința foto pentru aparițiile în media ca scriitor, premiul întâi cu coroniță pentru Măriuca și prima ei tabără, ultimul concurs la gimnastică ritmică și primele concursuri la dans, mers fără mâini sau în picioare pe bicicletă, vacanța lui mam la Cercul Polar, în căutarea Aurorei Boreale, primul drum cu Bro' la volan și mutarea lui în Germania, plecarea lui mam pentru două luni în Belgia plus bonus o excursie pe care și-a făcut-o cadou la Amsterdam în Ajun de Crăciun, nașterea celui de-al doilea nepot al meu, bebe Andrei, și sărbătorirea piticilor Emily și Mihăiță, fiecare cu câte 2 ani.

Chiar n-a fost un an rău! :)Pentru că din motive independente de mine, nu am reușit să public Șase păpuși Matrioșka pe final de 2015, știu sigur că prima realizare a lui 2016 va fi lansarea cărții. În plus, sper să reușesc să o traduc în engleză, pentru a ajunge la prietenii mei de alte naționalități.

Și exact ca la final de 2014, îmi doresc ca anul viitor să termin cea de-a doua carte și poate să o public.

Pe parte de călătorii, mi-ar plăcea să văd Amsterdam, Paris și Berlin.

Și vreau să beau o cafea cu cel puțin o persoană pe săptămână de care mi-e drag, într-un fel sau altul, sau de la care am ceva de învățat.


Să fiți sănătoși, veseli și bogați, să vă îndepliniți dorințele și visele, iar la final de 2016 să vă bucurați de realizările de peste an! La mulți ani tuturor! :)

4 comentarii:

Woodbe spunea...

Mă ofer să spun ceva isteț cel puțin o dată pe săptămână, dacă vrei să ne bem cafeaua împreună!

Unknown spunea...

Tu oricum spui ceva isteț cel puțin o dată pe săptămână! :D Și oricum ne bem cafeaua împreună! :))

Loredana spunea...

Multe realizari frumoase si de acum inainte!
Banuiesc ca nu va mai mutati pe alte meleaguri. Oricum, sa fiti fericiti oriunde ati fi! Un 2016 bun, bun de tot!

Unknown spunea...

Ne mutăm, ne mutăm, dar nu depinde numai de noi! ;)

La mulți ani și vouă, cu multe bucurii și realizări!