Urmărește-mă și pe Facebook!

vineri, 23 ianuarie 2009

LA MULTI ANI, MARIUCA NOASTRA CREATA SI FRUMOASA!


Astazi pot spune cu adevarat "LA MULTI ANI!", pentru ca Mariuca noastra implineste 1 an peste fix 40 minute.

Acum un an a fost o zi incredibila! Pentru mine, pentru Dani, pentru ai nostri, pentru toti prietenii! Am nascut-o pe Mariuca! Toate cele 366 zile care au trecut de atunci, au fost absolut minunate si nu le-as da pe nimic in lume!

Pe parcursul acestui an, am primit felicitari. Ca am crescut-o bine, ca e sanatoasa, desteapta si frumoasa. Si acum ma minunez, pentru ca, voi stiti ca vorbesc sincer, nu trebuie sa mai precizez, dar va spun cu mana pe inima ca mie nu mi se pare ca fac nimic extraordinar. Am facut, fac si voi face orice este necesar si orice ar face o alta mama in locul meu.

Se spune ca toti copiii isi aleg parintii... Doamne, nu stiu ce fapte bune am facut noi de-a lungul vietii, de Mariuca a decis sa ne aleaga pe noi!!! Pentru ca ne-a implinit, ne-a facut fericiti si ne-a facut sa multumim in fiecare zi ca o avem si ca suntem trei acum.

Bea si Mariuca au fost surori de maternitate si eu cu Beinazuta am vrut sa tinem aproape, tocmai in ideea ca este atat de incredibil ce ni s-a intamplat noua si lor, ca merita ca ele sa creasca impreuna, sa fie prietene. Inca din sala de travaliu, ne-am tinut de mana la propriu si la figurat, am asteptat cu sufletul la gura nasterile, baietii au stat afara impreuna, ba mai mult, Dani a crezut ca Bea e Mariuca, atat de emotionat era, iar Fane nu a reactionat cand l-a chemat asistenta.

Astazi ne-am cantat reciproc "La Multi Ani!", intr-un glas, ne-am pupat fetele si ne-am bucurat de minunea de acum 1 an!

Intr-un mesaj nu pot asterne toate sentimentele care ma incearca, emotii pozitive, mandrie, bucurie, fericire si IUBIRE!

LA MULTI ANI, MARIUCA!

17 comentarii:

Lala spunea...

La multi ani fericiti Mariuca !

Unknown spunea...

Multumim, Lala! Pupam!

Moni spunea...

La Multi Ani iubita mica! Numai numai bine, multa sanatate si fericire alaturi de mami si tati.
Pupici multi de la noi.

Unknown spunea...

Ooo, multumim mult si voua, Monica!!!

Loredana spunea...

Sa ve dea bunul Dumnezeu numai bucurii, sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa iubita voastra fetita. si voi sa va bucurati in pace si iubiore ani multi alaturi de ea!
LA MULTI ANI!

Loredana spunea...

Vazand fotografia voastra de familie, care e superba de altfel, am inteles si eu , in sfarsit, numele saitului. sa fiti sanatosi toti trei. sa aveti o petrecere frumoasa!!!!!!!

Ruxel spunea...

La multi ani! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.

Unknown spunea...

La multi ani Mariuca! si sa ramai la fel de creata si de dulce!

Unknown spunea...

Loredana, cand eram gravida si am aflat ca va fi fetita, eu fiind o creata veritabila si cu parul extrem de "sarmos", am sperat ca Mariuca mi-l va mosteni, pentru ca s-a transmis pe linie materna. Inca nu il are ca al meu si nu stiu daca il va avea vreodata, dar este acum este ondulat.

Multumim pentru urari, vi le intorc inzecit!

Unknown spunea...

Ruxel si Bogdana, va multumim si voua! :)

Andreea Badran spunea...

La multi ani! Sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba noroc cu caru'!

Zu spunea...

Wow, are niste bucle superbe iar fotografia e grozava, La Multi Ani!!!

Unknown spunea...

Andreea si Zu - multumim si voua de urari!

Bucle blonde si ochi albastri, ceea ce iti doresc si tie, Zu! :D

Zicolorata spunea...

La multi ani, cu intarziere, dar sper ca n-ati inchis cutia de primit felicitari!

Zu spunea...

Sa vedem ce gene castiga batalia :-))...

Unknown spunea...

Kristina, nuuuuuu, e deschisa inca! Tot anul, hehe!

Multumim si pupam un copil frumos!

Ceska777 spunea...

Ce bine ca inca se primesc urari.

La multi ani, Mariuca! Sa cresti mare si sa devii tot ce-si doresc parintii tai si chiar mai mult! Multa sanatate si noroc!