Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 16 februarie 2009

Decernarea premiilor si explicatiile de rigoare

S-au exprimat 5 fete... si m-au amuzat teribil! Dupa Ereena si Ceska... eram socata. Se pare ca, in ochii lor, nu arat a persoana inteligenta, hehe. Ca nu au ales partea cu "am IQ mare...". Concluzia: nu trebuie sa fii inteligent, trebuie sa si arati ca atare. Glumesc, pe bune ca glumesc!!!

Sa o luam intai cu premiile:

Ereena - 4 corecte, procentaj rotunjit 57%
Ceska - 4 corecte, procentaj rotunjit 57%
Laurici - 5 corecte, procentaj rotunjit 71%
Roxana - 4 corecte, procentaj rotunjit 57%
Miki - 2 corecte din 6, procentaj rotunjit 33%

Locul 1: LAURAAAAAAAAAAAAA!
Locurile 2, 3 si 4: Ereena, Ceska si Roxana
Mentiune: Miki

In primul rand, va multumesc, ati fost foarte tari! Ma bucur ca v-au placut intrebarile si ati intrat in micul meu joc. Acum sa dau si explicatiile...

1. Am purtat ochelari de fite, cu dioptrie zero, doar pentru ca aratam bine cu ei si aveam o mutra 'telectuala. ADEVARAT.
Am fost cu mami sa isi faca alta pereche de ochelari si am plecat de acolo cu ochelari fara dioptrie, ca mi-a placut cum aratam.

2. Am cucerit cateva varfuri muntoase de peste 2.000 m, din tara noastra. ADEVARAT.
Am zis "cateva" pentru ca nu stiu cate sunt in total, dar cel putin 5 am cucerit: Moldoveanu, Negoiu, Capra, Caraiman, Omu.

3. Mananc dulciuri cu o placere nespusa, in special tort si prajituri. FALS.
Nu imi plac dulciurile si norocul meu e ca torturile se mananca, de obicei, la aniversari.

4. Nu as manca viermi, serpi, creier de maimuta sau sobolani, nici daca viata mea ar fi in pericol. FALS.
Daca viata mi-ar fi in pericol, as manca orice. Inca stau in dubii in legatura cu carnea umana, dar instinctul de supravietuire si cel de conservare joaca un rol extrem de important cand esti in pericol.

5. Conduc masina ca un pilot de curse si injur ca un birjar, daca cineva ma provoaca. ADEVARAT.
Mi-am ratat cariera, pilot de curse sau de formula 1 trebuia sa ma fac! Nu stiu cum injura birjarii, daca stau sa ma gandesc bine, dar cine cunoaste Bucurestiul, ma intelege perfect!

6. In liceu am chiulit cu nerusinare, am jucat carti in ore, am jucat baschet cu pantofi cu toc si am "lesinat" pe teren, ca sa atrag atentia unui student de la AFS. ADEVARAT.
Aoleu, da, e adevarat, oameni buni!! Am chiulit cu nerusinare si ne duceam in gradinita de langa liceu sau jucam baschet in curtea liceului, am intrat pe teren cu pantofi cu toc pentru ca dorinta de a juca era foarte mare si m-am prefacut ca mi-este rau ca sa impresionez un student frumusel.

7. Imi vine sa arunc cu mobilul de toti peretii, daca suna dimineata, indiferent de ora la care suna. ADEVARAT.
Cu mobilul, ceasul, radioul sau animale.

8. Am plans cand am implinit varste "rotunde". FALS.
Ete, na, de ce sa plang??? E misto sa ai 30 ani, la fel de misto cum a fost sa am 10 sau 20.

9. Eu l-am "agatat" pe Dani si as mai face-o de o mie de ori, dar poate n-as mai fluiera. ADEVARAT.
Da, trecea pe strada cu un vecin de-al meu, l-am fluierat, a reactionat si a venit sa ma cunoasca. The rest is history... A, si pe 15 mai se implinesc 13 ani de atunci!

10. Am facut catarare, m-am dat cu tiroliana, am facut rapel si as face oricand bungee-jumping, doar pentru a vedea moartea cu ochii larg deschisi, dar trisand cu nerusinare la intalnirea cu ea. FALS.
Pe jumatate, sa zicem. Adica am facut catarare si mi-a placut la nebunie, tiroliana (scurt si intens), rapel (scurt si plictisitor), dar nu as face nimic care sa atenteze la viata mea. Deci bungee este exclus!

11. Nu mi-am luxat/rupt/indoit niciun membru si nici nu stiu cum e sa te speli pe dinti cu mana stanga sau sa conduci masina cu o mana in ghips. FALS.
Asta pentru ca ma stiti de mai putin de 3 ani. Am avut de 3 ori piciorul drept in ghips, de 2 ori piciorul stang si am avut de 2 ori mana dreapta in ghips. Ca atare, am condus masina cu mana in ghips, m-am spalat cu mana stanga pe dinti si m-am plimbat cu scaunul cu rotile prin casa.

12. Am vazut intr-o reclama cum o femeie a primit un buchet de flori de la un necunoscut si mi-a parut rau ca eu nu am primit pana acum. FALS.
Eram la stop, in fata cladirii unde aveam biroul. A venit o tanti la mine si m-a intrebat daca vreau un buchet de flori si, cu mintea in alta parte, i-am raspuns ca nu. Apoi s-a intors cu un buchet si mi-a spus ca domnul de langa masina mea mi le-a oferit. Domnul avea in jur de 50-60 ani, par alb complet si mi-a zambit. I-am multumit, am facut la stanga, el a luat-o inainte, dar amintirea mi-a ramas, pentru ca am fost magulita.

13. Am IQ mare, dar norocul meu e ca nu sunt geniu. Granita dintre nebunie si geniu este foarte fina... ADEVARAT.
Pai cum adica sa nu fie adevarat, hehe??? Pe scara de maxim 150, eu am 137. Mai trebuie sa spun ceva...?

14. Imi place mult istoria, citesc despre ce s-a intamplat in trecut si uneori as vrea sa traiesc intr-o anumita perioada. FALS.
Nu mi-a placut niciodata istoria, nu ma intereseaza decat la nivel de cultura generala ce s-a intamplat in trecutul indepartat si nu as vrea sa traiesc decat in perioada in care traiesc. Sunt om al acestor timpuri.

2 comentarii:

ereena spunea...

ma simt nedreptatita, mai meritam jumatate de punct :-) la punctul 10 erau doau afirmatii ,una falsa ,una adevarata

adriana spunea...

bine te-am gasit..te invit la o licitatie de carte http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/02/licitatie-de-carte.html