Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 8 aprilie 2010

Fast forward - Soap Mill, Dani la PRO TV, Dochita, Paste si targ

Pentru ca ne-am agitat atat cu lansarea noilor ambalaje pentru produsele lichide Soap Mill si cu lansarea unturilor organice pe care le distribuim - unt de shea si unt de cacao - nu am mai avut timp nici sa respir, ca sa nu mai vorbesc sa scriu ceva aici.

A venit Pastele, a trecut Pastele, sper ca sunteti macar mai odihniti si mai linistiti sufleteste. Noi am fost si in acele zile intr-o alergatura pana la mama si inapoi, cu o Mariuca maraita de la masele.

Saptamana aceasta ne-a intampinat cu multe comenzi si, printre picaturi, a trebuit sa pregatim si participarea la targul din piata Unirii, care incepe maine.

Dani a aparut in The One, dupa cum stiti, iar in week-end va aparea la PRO TV. Fiind din acelasi grup, mini interviul pe care l-a oferit celor de la revista a fost remarcat (din cele trei publicate) de catre cei de la stiri, asa ca maine aflam cand va aparea, sambata sau duminica. Ieri au fost si i-au luat un interviu amplu, la el la birou. A fost incantat de rezultate si de discutie.

Sa va mai zic de Dochita, care a nascut vinerea trecuta 10 pui?! Unul a murit, din pacate, dar au ramas 9 pui galagiosi si mancaciosi. Ieri am adus toate gasca acasa, cu surle si trambite. Mariuca e absolut delicioasa, vorbeste cu ei, ii mangaie, nu se mai lasa intrata in casa. Mati ii miroase, Dochita il maraie. Tina cu Coni nici nu reusesc sa vada in padocul improvizat pe terasa, pentru ca e prea inalt pentru ele. Dragos a zis ca ar vrea sa doarma langa ei, de frumosi si scumpi ce sunt. Mami ii aranjeaza la mancare, pentru ca unul ramane tot timpul pe afara. Ca la nebuni!!!!!! :))

Deci, daca vreti pui de ciobanesc carpatin, din parinti campioni, cu pedigree, va rog sa imi trimiteti un mail.

Altceva? Nimic, ca asta e scopul unui fast forward, nu?

2 comentarii:

Ami spunea...

Pe mine m-ai ametit! :):)

Anonim spunea...

Ioiiiii....ce de evenimente in familia voastra...Silvia draga , pai ma minunez ca le sti asa la rand...sau le-ai notat? Hehehehehehe... :D
Ce pot sa mai zic? Decat BRAVO de un milion de ori si sa va mearga si sa va iasa asa cum va doriti.Sincer ,foarte sincer , ma bucur de reusitele voastre , parca as fi ruda cu voi , asa tare ma bucur...:D si cand cineva este apreciat pentru munca lui asidua si talentul sau , nu pot decat sa zic Jos Palaria....
Sa anunti la ce ora este emisiunea , in cadrul carei emisiuni si sa nu uiti ziua...am sa fiu pe receptie , ca oricum teveul nostru sta numai pe protv..
Un puisor de carapatin tare mi-as fi dorit , din pacate stau la bloc , in chirie.... :(
Multa bafta , felicitari si tineti-o tot asa , Silvia draga!
Aaaaaa , sa nu uit: poze cu micuta creata cand mai pui?! :)