Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 26 mai 2010

Sa intindem o mana de ajutor!

Simona este o buna prietena si un om extraordinar. S-a implicat de-a lungul vremii in cauze nobile, umanitare, dar nu de dragul de a iesi in fata, ci din dorinta de a ii ajuta pe cei in suferinta, de a le aduce o bucurie in suflet si de a le oferi o speranta pentru ziua de maine. Puteti citi mai jos mail-ul ei. Dar va rog sa nu-l cititi de dragul de a-l citi, ci sa luati act alaturi de noi, cei care ne-am implicat sub o forma sau alta. Nu este o suma mare de strans... nu cred ca mai trebuie sa spun ca, uneori, aruncam bani in stanga si in dreapta fara sa stim pe ce s-au dus. Acum vom afla cu siguranta unde s-au dus banii si vom afla ca am ajutat!

"Dragii mei,

Stiu ca mai primiti mesaje de acest gen, dar va rog mult de tot sa sprijiniti aceasta cauza, in care m-am implicat si am pus mult suflet.

Va solicit bunavointa in ajutorarea copiilor de la Asociatia Gladiator inclusi in programul-metoda pentru copii cu handicap psihic si fizic sever ori pentru prevenirea si combaterea agresivitatii, delincventei juvenile si abandonului scolar. Prin exercitii atent alese si avand ca principiu de baza canalizarea energiei de baza si a vointei individului intr-o directie pozitiva, prin tehnici combinate din sporturi si diverse mecanisme psiho-motrice, cei mai multi sunt adusi la un nivel ridicat de independenta fizica.

Impreuna cu colegii din birou am hotarat sa strangem bani pentru a organiza un eveniment cu ocazia Zilei Copilului (evenimentul poate avea loc pana pe 20 iunie) si a le dona restul ramas pentru achizionarea celor strict necesare.

Banii se vor strange pana la data 10.06.2010 in contul meu in RON deschis la BCR:
IBAN: RO05RNCB0092004218860001
titular: Ioana Simona Popescu
explicatii: “DONATIE GLADIATOR”

Daca reusim sa strangem 1500 RON – si cu ajutorul vostru sunt sigura ca reusim - institutia unde lucrez ne mai pune la dispozitie inca 3000 RON, bani extrem de necesari pentru Asociatie.

La sfarsit voi pune la dispozitia tuturor extrasul de cont referitor la perioada in cauza, ca sa nu existe suspiciuni.

Va rog sa transmiteti acest mesaj si altor cunoscuti, ca sa reusim sa strangem cel putin cei 1500 RON, daca nu mai mult.

Pentru mai multe informatii, aveti aici site-ul organizatiei: http://www.asociatiagladiator.ro/modules/content/index.php?id=3.

MULTUMESC!

Simona"

Niciun comentariu: