Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 1 octombrie 2012

Cum sa interactionam cu copilul prin joc


Parentime il aduce in perioada 4-7 octombrie (saptamana aceasta), in Bucuresti, pe Larry Cohen, psiholog si specialist mondial in joc, autorul cartii Playful Parenting.

Larry Cohen este promovatorul unei filozofii democratice de interactiune cu copiii. Aceasta abordare ii ajuta pe parinti sa interactioneze cu copiii lor  prin limbajul pe care acestia il inteleg cel mai bine pana la varsta de 12 ani si anume jocul.

Parentime va invita la o serie de evenimente in urma carora  puteti obtine retete concrete de joc care pot fi puse in aplicare imediat pentru a construi o relatie mai frumoasa, mai calma si mai linistita cu copiii.

Programul acestui eveniment este mai jos:

Joi, 4 octombrie 2012, 18.00 - 19.00 - Lansare de carte la libraria Carturesti Verona
Parentime alaturi de Editura Trei si libraria Carturesti va invita sa il cunoasteti personal si sa primiti autograful autorului cartii bestseller international Playful Parenting. Participarea la eveniment este gratuita.

Vineri, 5 octombrie 2012, 17.00 - 20:00 - Half Day cu Larry Cohen
In cadrul unei conferinte de 3 ore, Larry Cohen va prezenta principiile de baza ale filozofiei de interactiune cu copilul prin joc. Cursul va avea loc la sediul Parentime din Str. Siriului nr  42 – 46.

Duminica 7 octombrie 2012, 10.00 - 18.00 - Full Day cu Larry Cohen
In prima parte a zilei, Larry Cohen va prezenta principiile de baza ale filozofiei de interactiune cu copilul prin joc, urmand ca in partea a doua sa raspunda la intrebarile punctuale ale parintilor.

Evenimentele de vineri, respectiv duminica, nu beneficiaza de traducere. Larry Cohen va vorbi in engleza.
Evenimentul este dedicat parintilor cu copii de maxim 12 ani.

Mai multe detalii despre Larry Cohen si conferinta gasiti aici. Pentru alte informatii sau inscrieri, ii puteti contacta pe cei de la Parentime: diana.dragu[at]parentime.ro sau 0723.416.888.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Silvia

Am cumparat cartea. Excelenta! Pun deja in practica una alta si rezultatele sunt excelente.
Mersi frumos de recomandare!

Moni si Clara

Silvia Chindea spunea...

Moni, chiar ma bucur ca ai gasit-o utila! :) Dupa cum stii, nu vorbesc decat despre ceea ce mi se pare interesant, recomandarile mele fiind utile celor cu aceeasi gandire ca a mea.

Pupam fetele!