Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 12 decembrie 2012

That awkward moment when...

... you realize that...

Nimeni nu vorbeste despre momentele incomode sau jenante din viata. Odata cu comunicarea la liber, utilizand (aproape) toate formele electronice existente, chipurile suntem mult mai deschisi, mult mai liberi sa alegem, mult mai relaxati si mult mai sinceri.

Pe dracu'! Nu suntem, va spun eu precis!

Nu punem poze cu proprii copii dezbracati, fiindca poate peste 40 ani vor sa devina senatori.

Nu spunem ca citim stirile pe buda, dar studiile spun ca acolo se citesc cele mai multe stiri.

Nu punem poze in care fumam, ca deh!, nu e politically correct.

Nu facem glume proaste cu prietenii de-o viata, ca poate citeste seful (al lor sau al nostru, nu conteaza). Au mai fost altii dati afara fiindca au spus ca au un sef cam dus cu pluta.

Nu folosim cuvinte interzise, de genul celor din sfera erotico-personalo-intimo, pentru ca suntem persoane pudice. In public, cel putin. Unii tot timpul.

Nu publicam poze de la betii sau, pur si simplu, din pub-uri, pentru ca trebuie sa aratam o anumita decenta fata de colegi, clienti sau oameni necunoscuti.

Nu scriem ca ne uitam la un film, ca mai devreme i-am spus cuiva ca suntem rupti de oboseala si ne culcam.

Si atunci, dragii Mosului, unde este asa-zisa libertate pe care ne-o strigam pe toate gardurile? Unde este spontaneitatea din viata de zi cu zi, unde este acel thrill, acea pasiune?

De fapt, vom fi vreodata liberi sa spunem ce gandim cu adevarat in social media?

2 comentarii:

Rami spunea...

Ei, nu e valabil si pentru mine :))
eu am poze si din puburi, poze cu Razvan in slip am (doamne feri sa devina senator :))) ), pe buda nu citesc pentru ca nu stau chiar asa de mult acolo :))), desi nu fumez, cred ca am o poza cu mine pe FB cu tigara in mana (nu-s sigura), cuvintele interzise e drept ca nu scriu pe FB ca multi ar sari in sus ca arsi :)).
Stiu ca o sa zici ca eu nu-s o persoana chiar asa de importanta si nu-mi pasa de imaginea mea, ei...ba imi pasa ca doar sunt educatoare(ar trebui sa fiu aproape o sfanta, ceea ce nu-s :)) ) dar asta nu ma impiedica sa fiu cine sunt cu adevarat.

Cristina C spunea...

Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!