Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 3 iunie 2015

Pappardelle cu sos alb

Italienii au inventat o mulțime de tipuri de paste, care mai de care mai interesante. Pentru că vara gândim preparate rapide și ușoare, astăzi m-am gândit la un fel de mâncare care vă va plăcea cu siguranță, pappardelle cu sos alb.

Aveți nevoie de paste pappardelle sau fettuccine, spanac și roșii cherry, pentru bază, astfel:
- 500 g. paste pappardelle (o cutie)
- 150 g. roșii cherry
- 100 g. spanac

Pentru sosul alb, vă recomand să alegeți următoarele:
- 100 ml. apă
- 100 ml. lapte
- 100 g. smântână
- o lingură brânză rasă
- sare, piper, usturoi
- unt
- făină (opțional, dacă preferați un sos mai legat - eu nu pun)


Pastele, roșiile și spanacul se fierb separat, iar sosul de brânză se pregătește clasic, ca orice sos alb. Rezultatul arată ca cel din fotografia de mai sus.

Poftă bună! :)

Niciun comentariu: