Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 1 octombrie 2015

Am lansat site-ul de autor


Ce-ar mai fi de spus, ce nu a fost acoperit de comentariile de pe facebook? :))

Am lansat site-ul de autor, SilviaChindea.com, după o perioadă foarte lungă de lucru intens. Totodată, am deschis și partea de magazin, pre-comenzile fiind active. Și pot să vă spun că am primit ceva comenzi. ;) Mult mai multe decât mă așteptam pentru prima zi.

Sunt extrem de fericită și mândră că sunt atât de mulți prieteni care vor să citească cartea mea, chiar dacă este prima publicată. Este o dovadă de încredere care mă măgulește și mă onorează. În plus, mă motivează al naibii de tare să fiu din ce în ce mai bună cu fiecare apariție viitoare! :)


Îmi doresc ca lansarea oficială să aibă loc luna aceasta, în a doua jumătate, în București. După aceea, voi începe să expediez cărțile pre-comandate, cu autografe și cadouri.

Sper ca până la sfârșitul săptămânii să fie gata și extrasul din carte, pe care cei nehotărâți îl pot descărca și citi. Cu alte cuvinte, muncesc la fel de mult, pentru a finaliza toate proiectele legate de lansarea cărții. Dar muncesc cu mare plăcere! ;)

Trebuie să le mulțumesc încă o dată Corinei, pentru desenul cu păpușile de pe copertă, și lui Dani, fără de care site-ul nu exista, fotografiile nu existau și nici cartea nu era publicată. :)

Niciun comentariu: