Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 4 iunie 2009

Canon, my love!

Am dus Canon-ul meu la reparat... si sunt suparata rau. Are nevoie de un obiectiv nou. Ca de unde avem nisip si in chiloti, la propriu si nu glumesc, am gasit nisip in pampersii Mariucai, a prins si Canon-ul meu niste nisip la lentila, ca atare "lens error". O banala eroare care ne costa 2 milioane!!!! Ca trebuie inlocuit obiectivul.

Dar sa privim partea pozitiva a lucrurilor. Ca asa-mi place mie! O camera noua costa in jur de 5 milioane, iar diagnosticul la service a fost gratuit. Dureaza pana "sometime" saptamana viitoare, dar se rezolva cu bine si cu camera intreaga in mainile mele.

Poate pana atunci nu vom mai avea nisip in fata casei, in casa, in pat si in alte locuri mai putin umblate. Dar slabe sperante! Stiti cum se intampla deseori, cand o dai dintr-una intr-alta? Asa si noi! De la pusul bordurilor la scosul pavelelor, de la o noua zona pentru flori in pavaj la refacut soclul, de la bordura doar pana unde erau pavelele (in stanga casei) la trotuar pe langa casa si in stanga casei si in spate (ca aveam doar pe 2 laterale jumate'), de la o zona unde vroiam doar flori, la rasaduri de rosii, vita-de vie in toamna, de la pus gresie pe soclul magaziei la realizat o alta zona verde in stanga ei... mai vreti? Ca mai am!

Vom nivela pamantul pentru a repune in functiune piscina, buni i-a facut cadou un leagan si trebuie sa ne apucam de realizat cadrul, am cumparat nisip (iar aduc vorba de nisip!!!) pentru pavele si vom avea si pentru locul de joaca, am primit cadou un mini-tobogan, iar daca Mariuca nu primeste o masuta cu 2 bancute, atunci le vom face din lemn. Ca doar fetele noastre trebuie sa se joace in vara asta, ca pana acum doar le-am amenintat, hehe!

Si fetele ma intreaba pe unde sunt... in zona, sa zic asa. Citesc pe sarite, scriu post-uri seara, dupa ce doarme Mariuca, asta daca nu sunt prea obosita si pic franta in pat cu o carte in mana. Acum citesc "Ultimele 6 minute" si pare interesanta.

Super-mama ce sunt eu! Astept laude la post restant, va rog!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar laude, super mamico!! Lasa, o sa va fie rasplatita munca, cand o sa vedeti ce loc de joaca minunat au fetele!! Si bucuria din ochiii lor.

Simona Dinca spunea...

Bravooooo super mamica cu super fetita. Asa te vreau. Suntem mandrii de tine. Sa o tii tot asa!!!

Unknown spunea...

@ Abramburika - multumesc, m-am inrosit toata! Deci functioneaza post restant-ul asta!

@ Simona - Tot pe loc, pe loc, o tin tot asa! :D Ca altfel nu prea stiu cum, sincera sa fiu!

Zicolorata spunea...

Asa e, stiiiiiu cum e! Pupam!

Lavi spunea...

Doamna Creata mama lu' Mariuca, o sa va luati amenda ca ati spus '2 milioane' in loc de 200 de lei :D
Deh, asa e cu microbu' asta cu fotografia, obrazu' subtire cu cheltuaiala se tine..
Morala: ai loc de joaca, da' nu ai cu ce sa faci foto la copii, n-ai loc de joaca, ai cu ce face foto, dar nu ai ce sa foto.
Pupici multi pentru super-mamica si liderul din tine!

Unknown spunea...

@ Kristina - facem un club, ceva? :)

@ Lavi - amenda?? Hahahaha! Yeah, right! O astept, tot la post restant!

Multumesc de laude, long time no see! Voi ce faceti?