Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 22 iunie 2009

Somn cu sos remoulade si cartofi la cuptor

Sambata au venit Cris cu Silviuta, Ada cu Alex, in trecere Dragos si mami. Tati si Dani cu treaba... Si am gatit bun. Asa de bun, ca pentru Dani nu a mai ramas nimic si astazi trebuie sa repet istoria, ca ii este pofta de nu mai poate.

Am pregatit o ciorba de legume, de vara, usoara, mami a copt vinete, le-am pus putina maioneza, iar la felul doi somn cu sos remoulade si cartofi la cuptor.

Somnul l-am pus in tava, l-am asezonat cu condimente de peste, am pus apa si l-am bagat in cuptor. Apa a scazut si astfel s-a si fript putin, pe deasupra. La sfarsit, dupa ce l-am scos din cuptor, am adaugat sosul remoulade cu putina apa si am pus marar proaspat (din productia lui mami).

Cartofii i-am taiat rotunzi, i-am pus intr-un vas in cuptor, am adaugat doar apa, ulei de masline, sare si piper. Cand au fost gata, am adaugat smantana si marar.

Toata lumea a mancat de parca navaleau turcii peste noi si nu mai apucam!

Experienta mea... o persoana anti-peste... somnul nu are gust si miros de peste, nu ca somonul din care am mancat o singura data, nu e gras si in combinatie cu cartofii iti lasa un gust excelent.

Va ploua in gura...?

7 comentarii:

Gingasia spunea...

Vrem si poze!;))))

Unknown spunea...

Astazi pana la urma nu voi gati, pentru ca am cateva drumuri de facut si tocmai m-am intors de la unul. Dar maine voi gati aceeasi reteta, asa ca voi face si fotografii, acum ca mi s-au cerut! :)

Elle spunea...

da da .. imi ploua .. ce bun ai gatit!

Elle spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Adevarul e ca nu m-am gandit si la gravidute, Elle! Daca ti-e pofta, te astept pe aici! :)

Gingasia spunea...

Astept poze, eu am gatit in seara asta pizza din blat de paine!va pop

Cristina spunea...

bune, nenica.... bine, eu mananc orice peste, atata timp cat nu e prajit :) dar asta a fost excelent! o fi fost si sosul remoulade de vina HAHAHAHA