Urmărește-mă și pe Facebook!

sâmbătă, 11 iulie 2009

Sapunurile Naturale Soap Mill

Vin cu o veste mare la ceas de seara... :) Impreuna cu mami am infiintat o afacere: Sapunurile Naturale Soap Mill. Avem si site, deocamdata este in constructie, dar blog-ul este functional de aseara. Aceasta este adresa: http://sapunnatural.blogspot.com/. Acolo puteti afla diverse informatii despre sapunuri in general si despre Sapunurile Naturale Soap Mill, in particular.

Gama de Sapunuri Naturale Soap Mill va acoperi multe gusturi, preferinte de culoare si forma, dar - cel mai important! - sapunurile vor avea ingrediente care vor ajuta pielea si corpul sa profite de actiunile benefice ale plantelor.

Dupa cum stiti, cele mai multe sapunuri comerciale nu contin glicerina, decat daca este adaugata in mod artificial, ea fiind vanduta catre alte companii din industria cosmetica sau farmaceutica. Mai mult decat atat, companiile adauga coloranti artificiali, de aceea culorile sapunurilor comerciale sunt atat de frumoase! Dar Echipa Soap Mill crede cu convingere ca nu culoarea este importanta atunci cand alegi sa iti ingrijesti pielea!

De asemenea, putina lume cunoaste ca in sapunurile comerciale sunt adaugate si alte substante nocive pielii noastre, cum ar fi detergentii sintetici, aditivii sau parfumurile sintetice. Poate suntem incantati de spuma pe care o face un sapun sau de mirosul emanat, dar efectele secundare pentru piele si corp sunt invizibile ochiului uman si sunt latente. Noi am ales sa concepem si sa producem sapunuri naturale, tocmai pentru a evidentia importanta acestor produse in viata noastra de zi cu zi.

Chiar daca se spune ca Eco este un cuvant la moda, noi am ales sa gandim si sa actionam Eco, de aceea Sapunurile Naturale Soap Mill sunt biodegradabile si ecologice. Ambalajele sunt reciclabile si ajuta mediul inconjurator.

Sapunurile transparente arata frumos si pacalesc ochiul. In realitate, oricat de bine ar arata, ele contin alcool concentrat si ard pielea. Echipa Soap Mill produce numai sapunuri care va ingrijesc pielea, nu o distrug!

Un alt subiect actual in societatea noastra este legat de produsele de origine animala prezente in cosmetice. Noi nu folosim decat uleiuri si grasimi vegetale, cum ar fi uleiul de masline, grasimea de cocos, uleiul de palmier, uleiul de soia, uleiuri esentiale si multe altele.

Uleiurile esentiale sunt usor volatile, de aceea este posibil ca mirosul emanat de Sapunurile Naturale Soap Mill sa nu fie atat de puternic ca cel al sapunurilor comerciale, dar proprietatile de vindecare ale acestora, precum si beneficiile oferite de aromaterapie sunt de nepretuit. Aceste avantaje pentru pielea si corpul Dumneavoastra nu se pot sintetiza intr-un laborator chimic!

Apa folosita in procesul de fabricatie este distilata, iar plantele adaugate sunt ecologice, cele mai multe din productia proprie.

Diferenta majora dintre sapunurile comerciale si Sapunurile Naturale Soap Mill este urmatoarea: noi concepem retetele, alegem formele, culorile, ingredientele si ne ocupam personal de fiecare sapun in parte. Productia este incomparabil mai mica fata de cea comerciala, dar timpul acordat fiecarui produs primeaza in fata unui proces industrializat si mecanizat. Echipa Soap Mill se ocupa de toti pasii aferenti producerii unui singur sapun, incepand cu reteta, preparare, depozitare, uscare, taiere (pentru anumite modele), inclusiv de ambalare, promovare si vanzare.


Ce pot sa va mai spun este ca preconizam lansarea Sapunurilor Naturale Soap Mill in jurul datei de 1 Septembrie 2009 si va asteptam pe toti pe site sau pe blog, pentru ca vom avea promotii si mostre gratuite!

Cititorii mei fideli vor fi rasplatiti cu siguranta!

11 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Abia astept...sper ca preturile sa fie pe masura oricarui buzunar:=))
Bafta maxima!

Rami spunea...

Frumoasa afacere.
Si buna reclama ai facut, m-ai convins deja :D

Unknown spunea...

@ Ana-Maria - multumim mult de incurajari! Preturile vor fi accesibile tuturor persoanelor care aleg sa isi ingrijeasca pielea in mod natural sau care vor sa faca un cadou interesant si folositor unei rude sau unei prietene. O sa scriu un articol despre acest lucru pe blog-ul http://sapunnatural.blogspot.com/.

@ Rami - multumim si tie! Daca te-am convins inainte de lansare, o sa fii super convinsa cand o sa lansam oficial marca Soap Mill. :)

Ceska777 spunea...

Pai si cum le faceti voi, handmade?
Trimiteti mostre si la export????

Unknown spunea...

@ Ceska - da, sapunurile sunt handmade. Noi concepem retetele, alegem formele, culorile, ingredientele si ne ocupam personal de fiecare sapun in parte. Ne ocupam de toti pasii aferenti producerii unui singur sapun, incepand cu reteta, preparare, depozitare, uscare, taiere (pentru anumite modele), inclusiv de ambalare, promovare si vanzare.

Mostrele sunt distribuite gratuit, dar beneficiarul trebuie sa achite taxele postale. Daca esti interesata, sa ma anunti! :)

corinutza spunea...

vreau si eu mostre gratuite ce trebuie sa fac ca sa primesc???

Unknown spunea...

Corinutza - trebuie doar sa urmaresti blog-ul acesta sau blog-ul http://sapunnatural.blogspot.com/. In momentul lansarii, vom oferi mostre gratuite pentru unii dintre cititorii mei fideli aici si pe blog-ul Sapun Natural pentru unii dintre noii cititori. Astfel veti testa noile Sapunuri Naturale Soap Mill si, speram noi, veti fi convinse de ceea ce acum doar povestim.

Ceska777 spunea...

Soap Mill -De ce se cheama asa????

Unknown spunea...

Ceska - acesta e numele brand-ului. Asa l-am denumit noi. De ce se cheama asa si cum am ajuns la acest nume? Pai in Anglia, pe vremuri, fabricile de sapunuri se chemau "soap mill". Iar noi avem o mica fabricuta de sapunuri naturale, handmade.

roxana spunea...

Jos palaria pt idee si curajul de a incepe o afacere!

Ma inscriu pe lista - eu sunt fan cele din Orhideea, din centru - asa ca abia astept deschiderea magazinului!

Succes!

PS. Sa pui poze cu 'sefa' cum o sa va supervizeze la facut sapun :)

Unknown spunea...

Roxana - saru'mana mult de incurajari!

Te-am inscris pe lista pentru o mostra gratuita! :)

PS: "sefa" o sa ne supervizeze n timp ce doarme, hehe! Nu are voie pe langa noi. Stiu ca amintirile tuturor sunt legate de sapunurile facute de bunica in bucatarie, dar astazi nu e chiar atat de simplu precum pare.