Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 15 februarie 2012

Idei de jucarii pentru iarna

Clasicele jucarii de vara se pot transforma in jucarii la fel de amuzante si cand afara este zapada.

Va recomand sa scoateti din magazie jucariile din plastic sau silicon pentru joaca la nisip si sa le transformati in jucarii pentru joaca in zapada! Frumusetea este ca zapada este alba, ca atare poate fi decorata coloristic mult mai usor decat nisipul. Orice crenguta de brad, orice frunza ratacita si orice ghinda sau castana poate infrumuseta o forma din zapada.

O alta varianta haioasa este sa scoateti aparatul cu care faceti cupe de inghetata si sa modelati rapid o inghetata din zapada! Aceeasi idee, un pic diferita: formele din silicon pentru cuburi de inghetata sau paharele din silicon pentru briose.





O cutie in care tata sau bunicul tine surubelnitele sau orice cutie din metal sau plastic poate crea caramizi din zapada pentru o cazemata ca la carte!



Colacul de la piscina se poate transforma intr-o jucarie tip sanie. Cu caderile masive de zapada din tara, toti oamenii au dat zapada de pe drum si au aruncat-o in gradina. Astfel s-au creat munti de zapada, la noi au ajuns si la 2 metri. Din acesti munti puteti realiza foarte usor un derdelus, colacul fiind ideal pentru un mini-derdelus, pentru copiii de toate varstele.


Camioanele, excavatoarele si lopetile se pot dovedi utile atunci cand vrei sa construiesti alaturi de copilul tau un santier, o casa sau un om de zapada.






Joaca in aer curat, chiar daca rece, este ideala pentru dezvoltarea copiilor, cresterea imunitatii si a poftei de mancare! Va doresc distractie placuta!

3 comentarii:

Ceska777 spunea...

Le-am folosit pe toate iarna trecuta acum n-am avut zapada.....inca.

Si ma bucur ca ai revenit pe blogul Mariucai. Sedinta foto de 4 ani a mai avut loc sau nu?

Unknown spunea...

Iupii, ma bucur ca nu numai eu am idei traznite! ;)

Am revenit de ceva vreme pe blog, usor-usor incep sa imi intru in mana. Mi-a lipsit blog-ul, la fel de mult ca scrisul la carte. :) Ma bucur ca m-ati reprimit in sufletele voastre! Si nu m-ati uitat. :)

Sedinta foto inca nu a avut loc, au fost 2 amanari. Acum asteptam sa se potoleasca vremea. Cum am stat pana acum, mai stam inca o saptamana. Va anunt eu! :))

Loredana spunea...

Bune ideile tale!