Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 25 februarie 2014

Calculator comparativ de tarife pentru firme de curierat

Acest post se adreseaza celor care vor sa trimita din cand in cand colete sau plicuri si nu au firma sau, daca au firma, nu au contract incheiat cu vreo firma de curierat intern.

A aparut ieri un site foarte interesant, usor de folosit si extrem de precis, care iti face o comparatie intre tarifele publicate pe site-urilor mai multor firme de curierat din Romania.

Interfata este prietenoasa si rapida. Alegi ce vrei sa trimiti (colet sau plic), greutatea coletului, poti introduce dimensiunile coletului sau nu, unde expediezi, daca vrei sa iti asiguri expeditia si daca vrei sa primesti ramburs de bani sau retur de documente.


Dupa ce apesi "calculeaza", iti afiseaza tarifele firmelor, in ordine descrescatoare, in functie de pret, precum si informatii care te ajuta sa plasezi comanda acolo unde ti se pare cel mai avantajos. Site-ul firmei de curierat, servicii, telefon etc.


In acest moment, sunt introduse opt firme de curierat, asa ca aveti de unde alege, dar cei de la themobile.ro au in vedere sa largeasca lista.


De ce mi se pare o idee excelenta? Pentru ca aduna intr-un singur loc multe firme de curierat, cu tarifele publice, cu toate datele lor de contact si face o comparatie intre ele din punct de vedere pret. Este dificil sa intri pe fiecare site in parte, sa cauti lista de preturi, sa faci comparatii in excel, sa notezi numere de telefon sau adrese de web, ca mai apoi sa uiti cine-unde-cand-cum. Pe http://calculator-tarif-curierat.ro/ gasesti totul in mai putin de 1 minut.

Spor la trimis colete! :)

Niciun comentariu: