Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 17 august 2015

Eu, părul și tunsorile meleAzi-noapte m-am tuns. Ieri, după vreo două ore și jumătate de grădinărit, am decis brusc că vreau să mă tund. Mi-a luat o oră să scap de 74 de grame, dar acum mă simt mult mai tânără și ușoară. :)

Cred că de mai bine de 15 ani mă tund singură. Stric o foarfecă, îmi fac mai multe bătături la degete, rămân cu fire netăiate, dar rezultatul îmi place maxim de fiecare dată.

De-a lungul vremii, evident că părul meu a generat discuții interminabile, de la clasicul "e natural?" până la mai puțin clasicul "nu te înțeapă când dormi?". Am fost tunsă 1, am avut părul până la mijlocul spatelui, am fost tunsă bros, cum se spunea pe atunci, mi-am prins părul, l-am lăsat desfăcut, am avut codiță a la Michael Jackson, am fost brunetă, roșcată, șatenă cu vârfuri blonde sau brunetă cu șuvițe roșcate. Și fiecare tunsoare sau aranjament de păr mi-a plăcut maxim! Pentru că așa eram eu atunci! ;)

Aș fi vrut să donez părul pentru copiii bolnavi de cancer, însă nu acceptă păr afro sau grizonant. Al meu nu era vopsit și chiar era 100% natural, dar vă încurajez pe voi să o faceți! Aici găsiți detalii.

Mai jos aveți o colecție narcisistă de fotografii cu mine și părul meu. Have fun!2 comentarii:

Loredana spunea...

Iti sta bine tunsoarea!

Silvia Chindea spunea...

Multumesc mult! :)