Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 23 aprilie 2009

Bride Parade www.brideparade.ro




Ta-na-nananananaaaaaaaaaa!


Pot sa postez anuntul despre Bride Parade, pentru ca proiectul a fost lansat oficial! Ca un director de media ce ma aflu, va prezint comunicatul de presa pe care l-am conceput si care a aparut ieri pe Mediafax - Comunicat presa Bride Parade si pe Comunicate Media.

Pe langa premiile care va asteapta, de peste 4.000 Euro, o surpriza de proportii o constituie prezenta Loredanei - Prima Mireasa Bride Parade! Ea se va imbraca in rochie de mireasa si va defila alaturi de participante, in avangarda paradei.


Organizatorii, adica daniel:photography si Reigna Couture au gandit acest proiect si l-au pus in aplicare. O parada de mirese, masini de epoca, fanfara, rude si prieteni, defiland pe Calea Victoriei pentru a aduce in prim-plan Femeia-Mireasa si a celebra nunta ca punct de plecare a viitoarei familii.

Evenimentul, unic in Romania si in Europa, va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Bride Parade va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.


De astazi a inceput inscrierea la Bride Parade, asa ca si tu poti fii mireasa pentru inca o zi!

Participantele se pot inscrie pe site-ul http://www.brideparade.ro/ in perioada 23 aprilie – 16 mai 2009. La finalul paradei se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 4.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.


Parteneri Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, BDD Weddings&Events, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Radio Gold FM, Intact Interactive, Hotnews, Revista Ioana.

Link-uri directe catre sesiunea foto de la mare: Fotografie si Making-of. In curand, veti gasi si partea video a intregii actiuni de acum doua saptamani, un fel de repetitie generala pentru Bride Parade.

FII MIREASA PENTRU INCA O ZI!

6 comentarii:

Grati spunea...

Doamne ajuta sa va mearga din plin!
M-ar fi tentat ideea dar mi-s prea batrana...

Unknown spunea...

Asa sa fie, Grati! Saru' mana de incurajari!

Cat despre batranete, tu stii bine ce gandesc eu despre tine, in special, si despre femeile la varsta ta, in general. Si daca nu mai ai rochia, poti sa iti inchiriezi una special pentru eveniment!

Hai, ne vedem la parada?

Elle spunea...

super!! e foarte tare ideea .. imi pare rau ca "ai mei" nu si-au aratat interesul pentru eveniment. sper sa nu te-ai suparat pe mine .. pupici!

roxana spunea...

Cred ca o sa fie super show!
Poate ma 'lipesc' de o plimbare pe Calea Victoriei sa admira miresele (ca de participat, nu se mai cade)

Bravo!

Loredana spunea...

Felicitari1 esti o mamica hiper activa! sa fie intr-un ceas bun!

Unknown spunea...

@ Elle - pai de ce sa ma supar pe tine? Oricum m-ai ajutat foarte mult. Pierderea lor, pentru ca, dupa cum ai vazut, au fost multi interesati. Poate data viitoare! :) Saru' mana oricum!

@ Roxana - de ce sa nu se mai cada, hehe? Oricum, daca nu te imbraci in mireasa, poate se imbraca prietene de-ale tale si tu vii ca sustinator. Te asteptam acolo!

@ Loredana - multumesc! Asa am fost tot timpul, hiper-super-mega activa! Iar Mariuca ma tine in priza oricum si trebuie sa ma ridic la nivelul ei de energie. :) Vii si tu?