Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 9 aprilie 2009

Cald afara, cald in sufletele noastre

Suntem in agitatie mare in curte! Sunt o gramada de lucruri de facut si toata lumea e in gradina. Eu astazi am ingrijit capsunii cataratori, am curatat frunzele moarte si am smuls diverse de prin jurul lor. La fel si la trandafirul alb si la unul dintre braduti.

Dani a tuns iarba in toata curtea, iar Mariuca se plimba pe langa el. Se dadea la o parte cand venea spre ea, radea, facea "brrr", cum face masina de tuns iarba. La un moment a plecat din iarba, a urcat bordura, s-a dus spre casa lui buni, s-a intors, a coborat din nou in iarba si s-a asezat in fund. Radea, vorbea, s-a chinuit sa isi scoata adidasii si dupa ce a reusit, a plecat desculta prin iarba proaspat taiata.

Duminica trecuta, au venit Cris cu Florin si cu Bubu la noi. Baietii au plantat noile thuja si salciile crete, iar noi, fetele, eram dupa copii. Mai jos aveti cateva fotografii cu Mariuca, vesela ca se invartea pe unde vroia ea.





8 comentarii:

roxana spunea...

Are niste ochisori .... (aici mergea in icon d'ala cu inimioare clipocind in loc de ochi)

Ce bine ca n-o streseaza masina de tuns iarba; la noi se lasa cu urlete si jale, cand o aude :(

Diana spunea...

E o frumusete, Silvia!
Raman la parerea ca viata la curte nu se compara cu nimic. Si noi ne dorim tare mult o casuta "pe pamant" :) Felicitari pentru viata frumoasa in armonie pe care o aveti! Mor de drag cand vad familii asa fericite! Pupici

Unknown spunea...

@ Roxana - toata lumea care a vazut prima fotografie a zis ca seamana cu mine! Exceptand faptul ca e blonda cu ochi albastri!!! Hahahaha!

Deci la voi e cu urlete, a? Imi pare rau, dar poate se va obisnui!

@ Diana - chiar nu se compara cu absolut nimic, asa este! Eu venind de la bloc, nascuta si crescuta intre betoane, mi-am dorit tare mult sa am casa cu gradina si sa imi cresc copiii in aer curat. Va doresc sa aveti si voi parte de aceste lucruri! Pup si eu!

Alecs spunea...

Se vede ca a venit mult asteptata Primavara...ne-am dezmortit dupa o lunga si urata iarna si acum incepem sa ne bucuram de viata.Minunata noastra viata,cruda,dar frumoasa.
PS : Ai un inger de copil.

Unknown spunea...

@Alecs, multumesc! :)

Ti-am vizitat blog-ul, dar nu am gasit o rubrica de comentarii. Nu le ai activate?

Sabina spunea...

Cretulina e superba...iti vine s-o mananci nu alta!O papusica

Mama Iuliei spunea...

Cred si eu ca e cald... cu asa minunatie de domnisoara!
Pup fetele

Unknown spunea...

@ Sabina - mi-am dorit o fetita ca sa imi mosteneasca parul! Si am primit de un infinit de ori mai multe lucruri extraordinare! Este o bucurie in fiecare zi pentru noi, sa ii vedem fiecare mutrita haioasa pe care o face, sa ii ascultam povestile sau sa ii vedem "luminitele" din ochi.

@ Larisa - pup si eu fetele, pe cand veniti in Bucuresti?