Urmărește-mă și pe Facebook!

duminică, 26 aprilie 2009

Vedi Napoli, e poi mori!

Ce Napoli, nenica?? ROMAAAA! Da, Roma, un oras (pe langa alte cateva) pe care chiar vreau sa il vizitez! Si il vom vizita! Iac-asa! Vineri! Roma! Cum care vineri? Vineri, 1 mai, anul curent, adica peste 4 zile. Mai precis, peste 4 zile si 11 ore vom fi in Roma. Orasul sublim, orasul cu o arhitectura impresionanta, cu o istorie magnifica, ce a avut norocul sa fie onorat de prezenta lui Michelangelo Buonarroti si a lui Leonardo da Vinci.

Cum Bride Parade a fost lansat si lucrurile se misca extraordinar in aceasta directie, vom merge la Roma, sa luam o pauza. Am avut doua luni foarte aglomerate si obositoare si aveam nevoie de acest mini-concediu. Pentru ca dupa aceea ne vom intoarce cu forte proaspete catre proiectul nostru. :D

Dani va avea filmare miercuri la Antena 2, va fi invitat in studio si va vorbi despre Bride Parade, vor fi difuzate fotografiile realizate de catre el, filmele din ziua shooting-ului de la mare si va deschide sezonul de pr-uri.

Pana atunci, banner-ele Bride Parade pot fi vizionate pe 12 site-uri din portofoliul Intact. Daca va intereseaza, va ofer si lista.

Iar revista Ioana va publica un prim material, amplu, si o reclama.

Se misca lucrurile si noi o simtim!

Fii mireasa pentru inca o zi!

PS: v-am zis ca plecam la Roma?

9 comentarii:

Elle spunea...

wow .. ce frumos! sa va distrati si sa aveti vreme buna!! merge si mariuca cu voi?

roxana spunea...

Deci, chapeau bas!
Chiar meritati, iar Roma este intr-adevar o minune.

PS. Miercuri la ce ora e la tv, Dani?

Unknown spunea...

@ Elle - multumiiiim! Distractia e la pachet si vremea e buna! Accuweather sa traiasca! Vineri 24 grade, sambata 27 si duminica 26, luni la 9.30 plecam de acolo.
Mariuca nu merge cu noi, pentru ca o sa avem un tur de forta, sa vizitam cat mai multe, si era greu cu ea. O sa ramana cu buni!

@ Roxi - asa ne-am gandit si noi, ca meritam, plus ca pe 15 mai sarbatorim 13 ani de cand ne cunoastem. Cand am implinit 10 ani, Dani era in Italia, iar anul trecut, tot aproape de ziua noastra, era din nou acolo. Asa ca acum vom fi impreuna! Iupiiiiii!

PS: miercuri e filmarea, duminica va fi difuzata emisiunea. Pe 3 mai, emisiunea Rebecca, Antena 2, ora 17.30. Va uitati, daaaaa?

Ceska777 spunea...

Sa va priasca Roma!!!!
Intai am crezut ca merge Bride Parade si la Roma :-)

Unknown spunea...

@ Ceska - nu, Bride Parade va merge intai in tara, in orase mari. Dar nu e o idee rea nici cu Italia, hehe!

Multumim!

carminaca spunea...

foarte taaare Roma!!!!!!!!!! te invidiez putin, putin, cum ar spune Ilinca mea :) vezi ca langa Pantheon e o argintarie, adica bijuuri, de-ti ploua-n gura :)) si neaparat tb sa va urcati pe Vatican, face toti banii :)

hai sa va distrati si sa faci multe, multe poze.

carmina

Rami spunea...

Uau!Foarte frumos ca mergeti la Roma.Uite eu am fost in Italia si nu am vizitat decat Venetia.Imi pare tare rau ca nu am ajuns in Roma.
Imi povestesti tu cum e acolo, nu?
Sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti minunat.
Pusici!

Unknown spunea...

@ Carmina - luni, pe 4 mai, este ziua prietenului nostru Valentin, asa ca de distrat o sa ne distram la maxim! Propunerea a venit de la ei, ca altfel nu ne dadea prin cap sa plecam acum.

"Biju"-urile suna bine, iar argintul italian este de buna calitate. :D Evadez eu intr-o zi pana acolo!

@ Rami - data viitoare, sa vizitezi si tu Roma! Pana atunci, o sa povestesc cum a fost pe acolo... Multumim de urari, o sa fie super!

Loredana spunea...

odihna placuta! sau plimbare placuta la Roma!