Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 8 iunie 2009

Apus superb

Am fost pe terasa pana acum 1 minut si acum am intrat in casa, pentru ca nu mai aveam baterie la laptop si mi-era lene sa aduc prelungitorul.

Si ce-mi vazura ochii?? Un superb apus de soare, ca in povesti! Cerul la orizont este rosu cu portocaliu, mai sus putin este mov si apoi albastru deschis, albastru si albastru inchis sus de tot. Este incredibil de frumos!

Noi am fost pana la Bran, intr-o excursie de-o zi, unde a fost cald si frumos, soare, iar aici a plouat cu galeata. Ne-am ales o zi perfecta pentru a pleca!

Mariuca a luat masa in oras, aseara am culcat-o la 10 (!!), iar la 7 era in picioare si vorbea. A vorbit non-stop si nu exagerez cand spun asta! Nu stiu, dom'le, cu cine o semana, hahahaha! A spus multe cuvinte noi, inteligibile pentru noi adica, a alergat, s-a jucat intr-o casuta de la pensiune, a mancat absolut tot ce i-am dat.

Aseara am mancat la Vila Bran, pe care o recomand oricui. Aici gasiti toate detaliile: http://www.vilabran.ro/. Au asa, ca sa va faceti o idee: 11 vile si o casa taraneasca, 2 restaurante, o stana autentica traditionala. Parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi, pauni, fazani, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), echitatie (cai si ponei), teren de tenis de camp – bitum, miniteren de baschet, masa de biliard, masa de ping – pong, sala de sport cu aparate de fitness, tiroliana, panou de alpinism, tir cu arcul, teren de petanque, mini golf, mini teren volei, tenis de picior, darts. Toate acestea sunt incluse in tariful de cazare. Care nu este mare deloc. Pleaca de la 700 mii si poate ajunge la 2 milioane jumatate pe noapte, in functie de vila pe care o alegeti.

In restaurantul traditional este muzica folk, sunt dansuri populare romanesti/grecesti, scenete de teatru, petreceri cu DJ, karaoke.

Asaaaaaa... in interior, la etaj, au un horn unde la baza se face focul, iar de sus curge pe exterior apa. Mariuca era fascinata. Radea, alerga in jurul hornului, baga manutele in apa. Cand a inceput muzica, s-a dus Dani cu ea pana acolo si se uita, canta, radea, facea cu mana. A facut spectacol acolo!

La parter au o grota unde este captat un rau, care curge prin restaurant si se strange in jurul unui al doilea horn.

La exterior, pe coama dealului este o terasa imensa, de unde vezi toata valea Branului, inclusiv castelul. Alte 2 sau 3 terase sunt in restaurant, sus, la etaj. La fel, cu o priveliste superba.

Nu am stat nici de data asta acolo, ca nu mai erau camere, dar nu am ratat cina la ei. Daca ajungeti pe acolo, sa-mi spuneti daca v-a placut.

4 comentarii:

Anonim spunea...

...pai,si unde sunt pozele cu apusul? l-ai descris tare frumos,ma asteptam sa vad ceva nu numai cu "ochii mintii" :)

Unknown spunea...

@ Anonim - http://creata-la-patrat.blogspot.com/2009/06/canon-my-love.html

Citeste aici si o sa intelegi de ce nu am si fotografii cu apusul. :)

@ Zakir - thank you very much!

Ceska777 spunea...

Se poate??? Sa te credem pe cauvant cu apusul???? POZA!

Unknown spunea...

@ Ceska - ar fi trebuit sa imi iau ieri aparatul de la service, dar nu am reusit sa ajung.

Aici sunt o multime de apusuri superbe, aproape in fiecare seara, asa ca ocazii vor mai fi si ma voi revansa.