Urmărește-mă și pe Facebook!

sâmbătă, 13 iunie 2009

Vesti bune


















Ziceam ca sper sa vin si cu vesti mai bune. Deocamdata nu stim alte amanunte despre domnul Titel, speram ca totul este ok cu dansul, dar am altele de povestit.

In primul rand, Mariuca schimba canalele la televizor chiar acum, si-a dat singura pe Hunting&Fishing. Intamplare, evident, ca era deasupra Minimax. :)

Eu am camera foto, ieri am ridicat-o si downloadez fotografiile si filmuletele ramase pe card. Pana scriu acest post, sigur voi avea cateva fotografii cu Mariuca, sa va delectez si pe voi.

Service-ul Canon este aproape de parcul IOR, asa ca ieri am facut o escala acolo. Cris imi spusese sambata trecuta ca a fost acolo sa se vada cu o prietena si a ramas nu incantata, absolut blocata de ce a vazut in acel parc. Ca e incredibil, fiecare loc de joaca e diferit, sunt multe banci, umbra si tot asa.

Daca eram la o aruncatura de bat de el, am zis sa vedem si noi cum e acolo. Ca 23-ul il vazusem saptamana trecuta, cand am dus camera. Avand in vedere ca am copilarit in 23 si n-am mai fost de cand era Dragos mic pe acolo, mi s-a parut superb, o transformare mare de la ce era si ce este. Iar comparatia cu Moghiorosul e deloc magulitoare pentru cel din urma.

In schimb, ieri dupa-amiaza am declarat: IOR-ul e cel mai tare! M-a dat pe spate si am ramas profund uimita. Gigel Negoita, ca nu stiu ce prenume are nea primaru' din sectoru' 3, a facut ceva splendid.

Mi-a parut rau ca nu am stat decat 3 ore, de la 4.30 la 7.30, dar Mariuca era deja foarte obosita si i-am depasit oricum ora de somn cu juma' de ora. Mai ales ca la 8 era o piesa a teatrului Masca, iar repetitiile m-au facut sa aplaud si sa strig "bravo" de mai multe ori. Nu stiam ca Malaimare are si voce, dar am aflat si am fost placut surprinsa. I-am filmat (deh, am camera, daaa?) cand cantau si am decretat ca voi cumpara bilete la spectacolul lor. http://www.masca.ro/, pentru cine nu stie.

Am fotografiat totul, am ascultat muzica la difuzoarele din parc (instrumentala), ne-am mutat la 2 locuri de joaca, am vazut fantanile arteziene, ne-am plimbat, a fost SUPER!

As vrea sa mai repet experienta cat de curand, dar, din pacate, e foarte departe acest parc de noi. Si pierdem cam 1 ora si jumatate dus-intors. Deci ori plecam de dimineata devreme si stam o zi intreaga acolo, ori deloc.

Sa vad daca a terminat camera de rasnit... 60 din 107. Ooooof, ce multe erau!

La al doilea loc de joaca, a venit o... si aici am nevoie de ajutor, va rog... cum ar trebui sa spun? Tipa, domnisoara, tanara, pustoaica? Daca zic "tipa", suna cam de cartier, domnisoara inseamna ca eu sunt doamna (bai, pan-aici, sunt doamna, daaa?!), tanara inseamna ca eu sunt batrana (am eu 30 ani, da' batrana nu sunt!), iar pustoaica e fi-mea!!

In fine, ati prins ideea... o studenta la Sociologie a venit sa imi ia un interviu. Pregateste lucrarea de licenta despre perioada sarcinii. Avea niste intrebari scrise pe hartie si a venit cu un reportofon minuscul. Am vorbit vreun sfert de ora si puteam mai mult, dar am zis sa le mai las si pe celelalte mamici, sa fie mai multe pareri.

Iar Dragos vrea sa dea la Psihologie la facultate. Cand am citit cu el programa de studiu, asa m-a apucat un dor de facultatea asta, dorinta a mea mai veche... iar studenta m-a facut sa visez ca as putea sa ma inscriu si la a doua facultate, ca una si un master nu-mi ajung. Nu va ziceam eu ca sunt wonder woman? Super-mama? A, si la sfarsitul lui septembrie vom avea si Bride Parade 2. Si trebuie sa ma apuc de pe acum de lucru.

Mai aveti niste laude prin geanta??? Tot la post restant, va rog! Ca au ajuns toate si nu va costa nimic!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Hahhahhaa ... pai daca te apuci de facultate, venim si cu laudele ... asa numai la stadiul de idei, nu se pune.
Vroiam sa spun de fapt ca si eu am fost anul trecut in IOR (cred ca ala-i, ca nu-s din Buc. si eram in vizita la rude) si mi-a placut taaareee mult. Sper sa repetam figura si anul acesta.

Anonim spunea...

AAaa ... am uitat .. pozicile si copilasii sunt superbi!!!!

Unknown spunea...

Sa incep cu pozele fetei...DEMENTIALE!
Parcul este foarte frumos, si toate din zona sunt la fel de bestiale, referitor la facultate... super da!
M-ai facut sa-mi fie rusinica un pic deoarece mai am un an sa o termin si nu ma incumet (o tot aman de vreo 3 ani de cand au aparut copii)...poate asa merg sa finalizez firar!!!

Lavi spunea...

Hah, poate ne facem colege :D Eu inca nu stiu ce vreau sa ma fac 'cand oi fi mare'... Electronist, clar nu!

Pozele.. Divine! Ii sta splendid lui Mariuca in portocaliu, frumusetea mica si blonda! Si io as zice ca poza zilei este ultima, unde ii umbla vantul prin perisor.. Sa nu-i fie de deochi, zici ca-i actrita!

Ceska777 spunea...

Daaaaaaaa, Mariuca e superba!!!!! Daca a vedea-o gaza mea aevea ar rapi-o!
Si noi am descoperit un loc de joaca f frumos. Unul pt bebelusi si pici mici altul pt copii de la 4ani in sus. O sa punem poze sapt viitoare.
Si da mai! Trebuie sa te apuci de faculta aia.... pana nu se apuca Mariuca de vreuna!!!!

Unknown spunea...

@ Abramburika - pai important e sa ai Ideea, ca restul se rezolva. :)

Daaaaa, intr-adevar, parcul m-a dat pe spate. Daca ajungeti din nou pe acolo, sa ne spui si noua cum l-ai gasit anul acesta.

Multumesc de laude la adresa Mariucai!

@ Gabriela - rosesc toata! Stii cum e, orice ai face, copilul tau e "cel mai..., cel mai...". Daca cand ti-o zic si alte persoane, atunci apreciezi laudele lor si iti zici in sine ca nu esti nebun.

Facultatea se incepe si se finalizeaza, dar adevarul este ca trebuie sa ai ceva timp la dispozitie. Chiar daca e la ID, tot trebuie sa inveti, sa faci eseuri, referate si sa dai examene. Eu iti tin pumnii, sa iti iasa!

@ Lavi - facem asa: tu te duci la cursuri si eu te las sa copiezi de la mine la examene! Merge?

E frumoasa, nu-i asa??? :)) Sophia Loren blonda!

@ Ceska - sa n-o vada Benji! Am zis! Nu vreau sa fie rapita. Cel putin nu in urmatorii 20 ani. :))

Cat despre facultate, nu-mi fac griji, una am terminat-o, un master l-am dat gata si astept sa apara doctoratul in publicitate ca sa il am si pe-ala. Deci nu mi-e frica ca mi-o ia ea inainte. Asta cu psihologia e pentru sufletul meu, nu pentru cv. :))