Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 15 iulie 2009

Sapun natural

Dupa cum ati vazut in post-ul anterior, sunt prinsa pana peste cap cu punerea pe picioare a unei afaceri de mici dimensiuni, dar de suflet pentru noi, cu sapunuri naturale. Lucrurile se misca in directia dorita de noi, se misca bine si se aseaza pe fagasul lor. Deocamdata sunt multe si marunte de rezolvat si de pus la punct, dar planul de baza exista si se adauga zilnic lucruri noi.

Nu o sa intru in detalii plictisitoare pentru toata lumea, dar in momentul de fata se pare ca data de lansare va ramane in picioare. Adica 1 septembrie. Chiar daca vom avea un concediu de 2 saptamani la inceputul lunii august, speram sa reusim inaugurarea la inceputul lui septembrie. Suntem atat de incantate si emotionate, fiind prima afacere deschisa pe cont propriu.

Unii dintre voi poate ati avut dorinta de a fi propriul stapan, dar la noi e mai mult decat atat. A pornit de la dorinta de a face ceva pentru sufletul nostru, iar partea pecuniara a fost si este in planul nu secund, ci pe ultimul plan. Fiind produse care costa putin, marja de profit nu poate fi decat mica, deci nu ne imbogatim, stati linistiti! Nu aveti de ce sa ne invidiati! Hehe! Plus ca investitiile sunt destul de mari, chiar daca la prima vedere par mici cand te gandesti ca pui pe picioare o afacere acasa, cu produse handmade. Dar cand stai si le aduni pe fiecare in parte, cand afli cu stupoare ca produsele chimice - parfumuri, coloranti si aditivi - sunt muuuuuuult mai ieftine decat cele naturale, cand dai pe un termometru industrial cu mercur cat pe 4 termometre electronice pentru copii... partea comerciala chiar ramane la urma. :)

Dar noi ne dorim sa ii dam drumul, sa scoatem prima productie pe piata si toate persoanele care incearca Sapunurile Naturale Soap Mill sa fie fericite si multumite de rezultate. Daca uiti acest lucru intr-o afacere, adica ceea ce faci trebuie sa multumeasca clientii cu adevarat, atunci nu are rost sa mai continui. Sau nu are rost sa incepi ceva. Mai bine ramai angajat la patron.

Am adaugat multe informatii pe blog-ul http://sapunnatural.blogspot.com si va invit sa le cititi cand aveti timp!

2 comentarii:

Ana-Maria Barbulescu spunea...

Felicitari si mult succes! De-abia astept sa testez "produsul final"! Spor la munca!

Unknown spunea...

Ana, multumim mult! Esti inscrisa pentru o mostra gratuita, sa stii! :)