Urmărește-mă și pe Facebook!

vineri, 21 august 2009

Pe langa drum, pe langa gard

Ieri a fost o zi groaznica. M-am dus la cumparaturi - Nan fara lactoza, ceai de menta, orez si banane (if you catch my drift...). Cand ma intorc, Mariuca era plina de sange, la Dani in brate. S-a impiedicat de o jucarie si nu a mai avut timp sa amortizeze cu mainile. Exact cum a facut si cu mine, a doua zi dupa ce ne-am intors de la Roma. Ca atare, si-a spart - din nou!! - buza pe exterior, si obrazul pe interior, presat fiind de dinti. Reusim sa o linistim, imi zice tati sa ii dau cu ceai de musetel acolo si mai stateam de vorba pe terasa. Tati il astepta pe Dani, sa il duca cu masina. Pentru ca Dani avea o civila cu 400 persoane si nexam masina. O sa revin si asupra acestui subiect. Cu noi pe terasa, ma duc sa fixez in pamant morisca cumparata de la munte si Mariuca aluneca pe treptele de la terasa si se loveste la cap. Nimic grav, de data asta, dar tati s-a speriat foarte tare, ca a cazut sub ochii ei si a speriat-o si pe ea. Asa ca am intrat in casa, am tras obloanele si am zis ca nu mai iesim deloc afara. Acum e ok, buza pe interior e umflata, la cap nu are cucui, si bagam orez si banane la greu. Mai putin Nan, dar de foame merge si ala!

Acum cu masina... alaltaieri ma suna Dani (a fost la o lansare de restaurant de fite) ca nu mai porneste masina. La ora 10.30 noaptea. Ieri ne anunta mecanicul ca s-a spart/rupt alternatorul. Un alternator nou e cam 1.000 euro. Si mai trebuie facuta revizia, schimbate placutele de frana. Etc.

Tot ieri, asistentul lui il suna si ii zice ca i s-a stricat camera foto. Noroc ca Dani are tispe, i-a dat una. Azi dimineata, la 5 si ceva, il aduce pe Dani acasa (omul dragut si saritor) si apoi ii da sms lui Dani ca i s-au taiat 2 cauciucuri datorita nenorocirii de pe centura.

Acestea fiind spuse... asteptam si vremuri mai bune.

4 comentarii:

Unknown spunea...

mai aveti????
imi pare rau pentru piscotel!
cela mai nasoale faze sunt cele care se intampla in fractiunea aia de secunda cand oricum esti cu ochii pe ei!
of!

Unknown spunea...

Eu sper sa nu mai am! Ca nu a fost nici marti si nici 13. De parca ar avea vreo importanta, hehe!

Acum e bine, buza nu mai e umflata... mai avem cu regimul si am terminat.

Ana-Maria spunea...

Saracuta cretulina!Sper ca e mai bine!

Unknown spunea...

@ Ana-Maria - da, e mult mai bine, se reface foarte repede. Norocul ei si al nostru!