Urmărește-mă și pe Facebook!

duminică, 10 ianuarie 2010

Duminica dupa-amiaza, vreme inchisa

Noi, contrar tuturor oamenilor, iesim in oras cand afara este urat si inchis. Il astept pe Dani si plecam. Nu stim unde inca, unde vom avea chef. Sa avem si noi o dupa-amiaza linistita, de duminica, doar noi trei.

De maine intr-o saptamana o sa incep din nou sa lucrez, asa ca ce nu aveam timp pana acum, dar de acum incolo, voi avea si mai putin. Intre Mariuca, Dani, familie, prieteni, Soap Mill si job... Oohoho, iar ma doare capul numai cand ma gandesc!

Am inteles ca este mult de lucru, e si firesc, e inceput de an, asa ca voi incepe in forta. Nu stiu ce sa cred, sa simt sau sa imi doresc de la aceasta schimbare. Una e sa ma duc la targ, sa petrec cateva zile de dimineata pana seara acolo si alta e sa ma duc zi de zi la job. Si sa nu mai stau cu Mariuca. Cred ca e dureros. Cred ca voi suferi ca un caine. Sa pierd toate momentele ei haioase, cuvintele noi si actiunile de peste zi.

Sa ma trezesc la ora fixa, sa ma pregatesc de business, sa ajung la ora fixa si sa muncesc absorbita pana seara. Recunosc, am spus-o intotdeauna, imi place ce fac la job. Cred ca asta e singurul lucru care ma motiveaza sa reincep lucrul.

Important este ca in curand o vom da pe Mariuca la gradinita. Un aspect crucial pentru dezvoltarea armonioasa si normala a unui copil, precum si pentru insuflarea conceptelor de socializare, prieteni, invatare si program.

Pe partea de suflet, cea cu Soap Mill, nu suntem afectate deloc. Deja am inceput sa producem sapunuri din cele 4-500 cu care ne dorim sa marim stocul, lansam si sase game noi pe piata si ne dezvoltam usor-usor. Mai avem putin si lansam noile modele de marturii pentru nunta, botez si alte evenimente, precum si cutiile de cadouri pentru Valentine's, Dragobete, 1, 8 Martie - cutii unicat si personalizate, realizate special pentru noi. Asa ca lucrurile evolueaza excelent pe aceasta latura. Mami a iesit la pensie, asa ca se va ocupa de toate activitatile de peste zi pentru Soap Mill, iar eu voi incerca sa tin pasul de la birou.

Framantari, ganduri... idei... toate intr-o duminica dupa-amiaza ce se anunta a fi ploioasa.

2 comentarii:

Moni spunea...

Ehe..si asta abia e inceputul! :) Cu framantarile adica.
Bafta multa si acomodare rapida la job. Stiu exact prin ce vei trece si ce vei simti dar te las pe tine sa povestesti step by step. Eu doar o sa te incurajez si o sa incerc sa te ajut cu un sfat daca ai nevoie.
Pupici multi si savureaza din plin aceasta ultima saptamana

Ceska777 spunea...

Ei uite gaza mi-a luat-o inainte:s-a dus el intai la job, la gradi. Glumesc! Spor la munca, o sa fie o perioada de acomodare grea dar trece. MAriuca cu cine ramane pana merge la gradi? Cu buni?
Sa vezi cand veti merge toti trei la joburi?! O sa ramane Buni singura acasa sa v-astepte....