Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 23 februarie 2010

Un tata are nevoie de ajutor - URGENT si DISPERAT!!!

~ Pentru Florin ~

Despre Florin si povestea lui puteti citi pe larg aici si pe blog-ul creat pentru el.

Mai multe informatii si dovezi medicale puteti solicita scriind pe adresa de e-mail piramidal.12@gmail.com

Update-uri sunt consemnate regulat in categoria "Pentru Florin"

V-am ramane indatorati daca ati putea mediatiza cazul indiferent pe ce mijloace. Iar in situatia in care aveti posibilitatea si dorinta de a-l ajuta pe Florin conturile in care puteti dona bani sunt:
Cont in lei: RO84 RZBR 0000 0600 0274 1556 deschis la Raiffeisen Bank SA Agentia Constanta, pe numele MARINESCU FLORIN


Cont in euro: RO70RNCB0114031895610002 (EUR) - deschis la BCR Sucursala Constanta, pe numele MARINESCU MONICA (telefon 0723575213)


Paypal: cristinadobres@gmail.com

Aparitii in presa locala:
Cuget Liber
Telegraf


Mi-am permis sa dau copy-paste de pe blog-ul Kristinei, pentru ca TREBUIE sa facem cu totii ceva!!!!!!

marti, 23 februarie 2010
Ajutor pentru Florin! Urgent!!

Situatia lui Florin deja e tragica. De fapt situatia intregii lor familii este tragica. Fiindca Monica este la capatul disperarii, nici macar nu mai are putere sa gandeasca in perspectiva. Nu ştie ce să mai facă, doar luptă şi luptă cu dinţii strânşi. Şi plângând pe ascuns.

Sunt intoarsa pe dos, nu stiu ce sa fac in afara de a scrie aici. Acum am terminat de vorbit cu ea la telefon. Stiam deja ca de doua zile Florin se simte foarte rau. Nu a mai avut scaun de 9 zile, cei de la Bucuresti au vrut intr-o prima faza sa il deschida din nou sa vada ce se intampla, pe urma au renuntat. Acum Monica imi spunea la telefon ca deja nimeni nu ii mai face nimic, toata lumea ridica din umeri. In disperare de cauza i-a sunat pe cei de la Viena si ei au chemat-o de urgenta acolo. Daca e de operat, il opereaza, daca nu e de operat, il vor supune unui tratament intensiv.

Costul acestui lucru se ridica la 20.000 de euro. Monica mi-a spus că a luat deja împrumut 8.000 de euro si mai are nevoie de 10.000 de euro. ÎMPRUMUT, zice ea... „In seara asta plec cu el la Viena. Am vorbit cu sora mea, vindem casa şi dam inapoi toţi banii”...

E atat de disperata incat nu se mai gandeste ce vor face fara casa, unde vor sta cu doi copii pe drumuri? Ce se va alege de ei fara casă, indiferent de evolutia bolii lui Florin? Deja ma apucă pe mine disperarea numai gandindu-ma la toate aceste implicaţii la care a in disperarea ei nu se mai gandeste.

Nu pot sa nu ma revolt cand vad cum aruncă unii cu bani in stanga si in dreapta pentru fitele pământului, pentru petreceri inutile de sute de mii de euro şi pentru salvarea atâtor oameni nevinovaţi cu familii şi copii care depind de ei nu se mişă un deget.

Vă rog din suflet să mai transmitem o dată mai departe acest strigăt de ajutor, poate îl aude cineva. Mă îngrozesc la gândul că îşi vor pierde casa fiindcă ea nu se va lăsa...

Cont in lei: RO84 RZBR 0000 0600 0274 1556 deschis la Raiffeisen Bank SA Agentia Constanta, pe numele MARINESCU FLORIN


Cont in euro: RO70RNCB0114031895610002 (EUR) - deschis la BCR Sucursala Constanta, pe numele MARINESCU MONICA (telefon 0723575213)


Paypal: cristinadobres@gmail.com

Un comentariu:

Zicolorata spunea...

Silvia, te rog frumos la contul in euro mai adauga un 0 inainte de 2-ul final, il daduse gresit si a sesizat cineva cand a vrut sa doneze. Multumesc mult ca ai preluat cazul!