Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 22 martie 2010

Oboseala mare

Nu mai am timp de nimic. Exceptand week-end-ul trecut, am avut intr-o luna si jumatate 5 targuri si va mai urma unul, la sfarsitul saptamanii acesteia. Ce-i drept, prezenta la targ cu produsele Soap Mill este absolut incantatoare, din toate punctele de vedere. Dar este, totodata, extrem de obositor. Sambata am adormit la 10 p.m. si ieri la 9.30 p.m. Stau 10 ore in picioare, vorbesc mult, gesticulez...

Cum suna asta?

Sambata noapte Mariuca a facut un puseu de temperatura, nu ne e clar de la ce. Cel mai probabil de la ultimele masele. Dar poate fi si de la vant. Ca vineri au iesit la plimbare la gradinita. Febra nu a fost asociata cu nimic altceva, ca atare punem pe seama dintilor.

Dani a muncit si el in week-end, iar saptamana aceasta este si el la targ. Ultimul targ de profil, unde, iarasi!, va avea un stand absolut inovator si memorabil.

Vineri am fost la un workshop, care a durat cu trei ore mai mult decat era preconizat si de unde speram ca la 5 sa fiu acasa, am ajuns la 8.

Nu stiu cum sa strig mai tare ca vreau acasa, sa ma linistesc, sa dorm si sa citesc.

Ce e bine... deja am planificat o iesire in august, cu Rux si cu Valentin, in Praga. Ei vor veni din SUA direct in Praga, noi o sa mergem in Viena cateva zile si apoi luam trenul spre Praga. Ma motiveaza pozitiv si imi da un suflu de aer proaspat, dar pana in august mai sunt 5 luni. Adica aproape jumatate de an!!!!!!!! Vroiam sa plecam in iunie, dar am amanat din motive obiective.

Ma retrag sa beau o cafea, poate ma trezesc.

3 comentarii:

Ceska777 spunea...

Ohooooo, cu gandul la concediu merge treaba mai bine. Ai sa vezi!
Merge si Mariuca cu voi? Si B al meu a avut un puseu din asta de febra intr-o dupa masa: a dormit 4h si s-a trezit cu 39,3!!!

Unknown spunea...

Nu, Mariuca nu va merge cu noi, pentru ca vom fi intr-un tur de forta. Numai vizitat, de dimineata pana seara tarziu. Tu stii ca ei au program de masa, de somn, nu pot "trage" ca noi, mai ales ca nu vad sensul.

Inca nu am stabilit totul, dar probabil vom merge si cu Mariuca cateva zile la munte.

Daaa, foarte ciudata febra asta! Nu stiu ce e cu ea.

Gingasia spunea...

Mai este mult pana la concediu, dar l-ai planificat si asta iti da un altfel de tonus, cu bine!