Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 18 mai 2010

Saga numita hidrofor

Este deja al 7-lea hidrofor stricat. Dupa furtuna puternica de joi (eu habar nu aveam, eram la un party cu colegii mei), am ramas fara lumina. Cand s-a dat drumul la lumina, am constatat ca cel de-al saptelea hidrofor, cumparat nu cu mult timp in urma, s-a stricat. Ars complet motorul.

Dani a plecat sambata, a cumparat unul nou, de la Gardena (1.000 lei, ca e de "firma"), l-a instalat si ne-am bucurat ca avem apa din nou. Bucuria a fost, insa, de scurta durata. Mai precis pana azi dimineata, cand am constatat ca iar trebuie sa ne spalam cu apa plata pe dinti.

El e acum la Cluj, dar probabil va urma o cearta monstru, cu final asteptat. Adica nu vom fi despagubiti, ci vom fi pagubiti de inca 1.000 lei noi.

E cam greu sa sarbatoresti 14 ani cand nu ai apa... si nici lumina. Si te lovesti de diverse obiecte prin casa.

Ai mei au ramas fara LCD-ul aproape nou si fara masina de spalat vase. Urmeaza un alt scandal monstru. Si reparatii pe banul propriu, ca, deh!, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Nimeni nu raspunde pentru nimic in tara asta si toata lumea da vina pe cel de langa.

Si noi care vroiam sa emigram in Grecia... acum s-a terminat si aceasta idee, hehe!

5 comentarii:

Ami spunea...

No comment...

Ceska777 spunea...

Hm, nasol! Nu exista vreo asigurare pt pagube din astea? Nu raspune Renel sau cum ii cheama? Electrica? Daca va luati voi ceva acolo gen generator de curent pt cand pica? Cu protectie pentru electrocasnice si alte cele utilaje din gospodarie? Cred a merita cautata o solutie cu un electrician competent! In rest .......grea viata! si La cati mai multi ani.... impreuna! Fericiti!

Catrinel spunea...

Te inteleg perfect.Pana anul acesta si noi pateam la fel.Am fost mai norocosi si nu ni s-au stricat electrocasnice,ci doar mancarea cateodata.Cand ne era lumea mai draga se intrerupea curentul si pauza apa,lumina,caldura...Caram apa cu galeata de la Dunare sa avem la baie pana venea curentul.

Unknown spunea...

@ Ceska - teoretic, Renel-ul raspunde, practic ma indoiesc ca se va rezolva ceva. Sau ceva in timp util. Nu poti sta fara apa in casa.

Generator de curent avem, dar nu poate tine multe.

Protectia... la fel. Nu iti tine consumatori mari, cum sunt centrala, hidroforul si altele... Gen ups-urile de la laptop/pc.

@ Catrinel - noi n-avem Dunare, hehehe! Venim la voi!

Anonim spunea...

Buna!
Sunt Carla! Sa stii ca multi din tara asta injuram Electica la greu!! :-) Exista pentru centrala un stabilizator de tensiune costa de la 250 ron in sus. Oricum bafta si fara reparatii la electrocasnice!!! :-)))