Urmărește-mă și pe Facebook!

miercuri, 14 iulie 2010

Caldura mare, mon cher

Daca ai parul lung si il tii tot timpul prins intr-o coada de cal, nu vad rostul pentru care l-ai mai avea lung si nu l-ai tunde.

Ieri vorbeam despre caldura versus ploaie. Si am spus ca eu prefer sa ploua sau sa fie inchis afara decat sa fie soare si 40+ grade la umbra. O replica absolut "desteapta" a fost "pai de ce te deranjeaza caldura? la birou ai aer conditionat, in masina ai a/c, acasa ai a/c. Propriu-zis nici nu simti caldura." Trecand peste naivitatea, sa nu spun altceva, acestei afirmatii, dezvolt totusi aceasta parere.

Ai a/c in birou, sunt 25 grade (in mod fericit, daca ai colegi normali), iesi sa mananci, afara 40+ grade, intri in mall, inauntru 25 grade, iesi din mall, afara 40+, intri in birou la 25. Apoi pleci acasa, istoria se repeta pana la masina. Daca ai norocul sa ai masina cu a/c. Cobori din masina, parchezi pe o alta strada, ca nu mai gasesti loc de parcare, afara 38+, ca e mai pe seara. Ajungi acasa, dai drumul la a/c, se fac 25 grade. Ai uitat ca trebuie sa cumperi ceva de mancare, iesi la 38+ din nou, intri in magazin la 25 grade, iesi la 38+, ajungi acasa, sunt 25 grade.

Cand iesi din birou/casa/masina te faci fleasca, esti ud din cap pana in picioare, cand intri la racoare, ti se lipeste camasa pe tine si te trage la plamani. Si toate astea ca sa fie cald afara??????

What the.... fuck? Eu chiar nu inteleg, sincer!!!!! Pentru ce mi-as dori sa fie (insuportabil de) cald afara????? Ca sa racesc ca oamenii inteligenti vara?? Ca sa platesc lumina de sa ma usuce, pentru ca nu ma pot odihni noaptea fara aer conditionat? Ca in casa e zapuseala si sunt 40 grade? Nu, categoric nu! Mai bine ploua si sunt nori.

6 comentarii:

Moni spunea...

Si eu cu tine! Aici toata lumea se bucura nevoie mare ca a venit in sfarsit vara!!! Pai ce Doamne iarta-ma te incanta ca a venit "vara" cand stai 10 ore pe zi intr-un birou cu peste 30 de grade ca nu e a/c. Si seara cand iesi la aer abia respiri ca e umed peste 80% si nu misca nici un fir de iarba??!!!! Si ca in weed-end e inevitabil furtuna si mai nou tornada. Si ca luni sigur ajungi tarziu la serviciu ca sunt strazile blocate de atatia copaci smulsi din radacini.
Na ca m-am enervat.

oana spunea...

Mai bine sunt 28 de grade si bate putin vantul!!!....Visez,nu?!...-))...ca daca vin norii si ploua,dupa aia se face umezeala si zapuseala si mai mare..

Ceska777 spunea...

Uite-asa a facut fi-miu pneumonie:in Germania erau probabil 26C in avion 222C si cand am iesit in Timisoara la aer erau 33C. Si lu asta mic i-a ajuns! Eu suport mai bine frigul decat caldura, e clar!

Unknown spunea...

Da, ceea ce spuneti voi ma face sa cred ca nu sunt eu nebuna! :))

Adica aveam senzatia, dupa discutia de ieri, ca eu sunt putin anapoda si gandesc diferit de restul lumii.

Va multumesc!

Anonim spunea...

Bine zis 25 de grade daca ai colegi normali... majoritatea nu sunt normali, nu inteleg ca asta este temperatura optima si dau aerul conditionat pe 22 de grade de ajungi cu picioarele sloi...perfect de acord cu tine!!!

Cristina spunea...

eu ce sa mai zic.... peste 30 de grade si neuronul meu sucomba, transpir in draci iar la AC mi se usuca nasul si mi-e frig... prefer sa fie frig, caci mai pun ceva pe mine. Dar asa? ce puii mei mai dau jos, daca oricum stau aproape dezbracata in casa?