Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 22 noiembrie 2012

Se fac multe fapte bune!


Ajuta un copil sa zambeasca!

Proiectul online de strângere de fonduri al Fundației Sf. Dimitrie a atras sponsorizări în valoare de 14.000 lei. Trei firme au „zidit”, până acum, șapte sigle în casa virtuală a responsabilității sociale.

Una dintre acestea este Pantofiori veseli, marcă înregistra în România de Lovely Shoes SRL, este reprezentantul brand-urilor premium de încălțăminte pentru copii „Livie and Luca”, „Bobux” si „Vincent Shoes”. Valoarea caramidei din casuta este data de o contributie de 2 euro la fiecare pantofior vandut pana de Craciun.

Site-ul www.CompaniipentruCopii.ro este construit sub forma unei pictograme, a unei case virtuale al cărei zid va fi recreat din siglele companiilor și firmelor donatoare, cu link către site-urile acestora. Periodic, siglele sponsorilor se vor rearanja automat, aleatoriu, astfel încât acestea se vor regăsi, pe rând, în orice colț al casei.

Valoarea unei „cărămizi” virtuale este 400 euro, iar suma pe care Fundația Sf. Dimitrie și-a propus să o strângă este 200.000 Euro. Fondurile atrase vor permite cumpărarea unei case pentru Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie. În prezent, activitatea centrului se desfășoară într-un imobil inchiriat si foarte vechi, care nu oferă condiții optime și sigure pentru desfășurarea activităților cu cei 35 de copii care vin zilnic la centru.

Despre Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie:
  • În cei 14 ani de activitate am ajutat peste: 2500 de copii și familiile lor
  • Copiii provin din medii defavorizate sau dezorganizate, cu risc crescut de izolare socială; cu părinți cu grad redus de implicare în educația copiilor; din familii cu mai mulți copii, monoparentale sau cu părinți plecați în străinătate
  • 35 de copii vin, zilnic, la Centru, pentru: activităţi educative şi de prevenire a abandonului şcolar; consiliere psihologică şi asistenţă socială; sprijin pentru părinţi; terapie ocupaţională, stimulare a creativităţii prin artă şi activităţi recreative; educaţie moral creştină; hrană caldă şi gustări; asistenţă medicală

Fundaţia Sf. Dimitrie este acreditată de Comisia de acreditare a Ministerului Muncii ca furnizor de servicii sociale pentru copii.

Despre Pantofiori Veselihttp://www.pantofioriveseli.ro/
  • Pantofiori Veseli este marca inregistrata in Romania si este reprezentantul unor marci premium de pantofiori pentru copii: Livie and Luca, Bobux si Vincent Shoes.
  • Incaltamintea are talpa moale si flexibila si este special creata pentru nevoile de dezvoltare ale picioruselor copiilor Dumneavoastra.

Niciun comentariu: