Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 29 decembrie 2014

Tablouri de iarna

Miros de cozonaci in Ajun de Craciun



Mihaita si-a gasit de lucru cu niste coji de portocala


Bradul colorat si bogat


Tablouri de iarna alaturi de copii... De la cozonacii pregatiti cu fast, pana la impodobirea bradului, terminand cu ziua de astazi, prima cu zapada adevarata. Dupa ploaia sacaitoare de ieri, acum ninge cu fulgi mari si frumosi.

Mai jos puteti vedea cum m-am trezit de dimineata... Dupa cum spuneam si pe facebook, mi-am adus aminte de gustul copilariei, cand ningea peste noapte si dimineata totul era alb in jur. De la etajul patru se vedea superb, mai ales ca geamurile dadeau spre gradina dintre blocuri.

De cand stam la curte, iarna este frumoasa. Frumoasa doar daca stai la fereastra, in casa, sau iesi afara, la joaca. Din momentul in care se pune problema sa ai nevoie de lapte, apa sau paine, iarna nu mai este la fel de frumoasa. Datul la lopata, pe mai bine de 70 metri lungime inmultit cu vreo 5 metri latime este cool. O activitate fizica relaxanta si bine-venita dupa mesele prelungite de Craciun. Insa iesitul cu greu din curte cu masina, mersul prin zapada topita, plina de noroi, poleiul, soferii de duminica, aglomeratia, zero locuri de parcare si restul activitatilor de sezon nu imi fac deloc placere.

Dar sa revenim la imaginile frumoase... :)





O parte din drumul in curs de deszapezire, pentru a ne putea plimba cu sania si a iesi cu masina







Dupa mai bine de 2 ore in aer liber, cu lopata in mana, pe sanie, pe langa sanie, prin nameti de zapada si uzi pana la piele.




Cizmele de cauciuc, un must-have al sezonului atunci cand vrei sa dai zapada jos de pe thuja.



"Ne pregatim de inc-o tura pe sanie, Mihaita?"




Peisaje de iarna, din curte. Cand am cumparat pinii, acum 9 ani, erau cam cat mine de inalti. Acum sunt cat casa. ;)











Tot din categoria "gustul copilariei"...


Iar daca aveti nevoie de idei pentru jucarii de iarna, va recomand acest post.

Niciun comentariu: