Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 3 martie 2015

Atelierele lunii martie la Acorns Training Centre

Prietenia mea cu cei de la Acorns Training Center dureaza de ceva vreme. I-am descoperit cu mare placere si am colaborat cu diverse ocazii.

In caz ca nu stiati, ei organizeaza tot felul de ateliere pentru parinti si bebelusi, iar calendarul lunii martie arata cam asa:

- 3 martie – 31 martie, orele 17.00-18.00 – Baby Sign Langauge – Semnele se deprind inaintea limbajului

Baby Sign Language are loc pe durata a 5 saptamani, cate o ora saptamanal, martea, de la 17.00-18.00, incepand de astazi.

Cursul presupune invatarea de catre parinti si copii a unor semne prin care sa se deprinda sa comunice impreuna pana la asimilarea limbajului verbal. Astfel, bebelusul invata prin jocuri, cantece si imitatie, semne care il vor ajuta sa-si comunice rapid si eficient nevoile si dorintele, principalul beneficiu fiind acela ca el va plange mai putin, diminuandu-si frustrarile.

Cost: 75 lei / sesiune sau 300 lei / modul de 5 săptămâni

Baby Sign Language este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educaționale pentru bebelusi Acorns Training Centre, cu experienta de 8 ani in lucrul cu bebelusii.


Extrem de important mi se pare faptul ca prietenii de la Acorns folosesc in proporție de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu 10 ani experienta in educatia timpurie (0-3 ani).


- 7 martie, orele 11.00-12.30 – Sensory Playdate - De ziua mamei, toata lumea “înșiră” mărgele mici și mari

- 21 martie, orele 11.00-12.30 – Sensory Playdate - De Saint Patrick, totul e verde

Cost: 80 lei / atelier
Atelierele senzoriale sunt conduse de Carmen Nedelea


- 19 martie, orele 18.00-20.00 – Workshop pentru parinti - Copiii au nevoie de rutina?

Workshopul pentru parinti are loc lunar si abordeaza o tema specifica educatiei pozitive. Un beneficiu major de instituire a rutinei este ca reduce nivelul de stres al parintelui. Mentinerea unei rutine poate suna ca o sarcina imposibila, mai ales atunci cand esti coplesit sa echilibrezi un program in continua schimbare pentru membrii familiei. Cu toate acestea, chiar cea mai minora rutina poate face diferenta.

Workshop-ul este condus de Alexandra Dascal – Psiholog și educator Acorns, cu experienta de 10 ani in lucrul cu copiii intre 1-7 ani.

Cost: 80 lei / workshop


Noi nu am reusit sa ajungem la atelierul senzorial de acum doua saptamani, pe motive de gripa, dar sper sa nu le mai ratam. :) Mi se par experiente extraordinare pentru copil, in primul rand, pentru relatia mama-copil, in al doilea rand.

Daca si voua vi se par interesante, va puteti inscrie la 0720 064 916 sau training@acorns.ro. Sediul in care au loc atelierele este cel din Popa Soare nr. 63, aproape de Izvorul Rece (zona Calea Calarasilor).


Am si fotografii, primite de Cristina, de la Acorns, pentru a vedea cum a fost la alte ateliere. Pentru alte momente haioase, va invit pe aceasta pagina. Nu strica sa le dati si un like, daca tot sunteti acolo. ;)






Niciun comentariu: