Urmărește-mă și pe Facebook!

vineri, 12 iunie 2009

Un necaz...

Alaltaieri, domnul Titel, care lucreaza la noi in curte, a facut un infarct. I s-a facut rau, s-a asezat pe iarba, noi n-am stiut nimic. Cand si-a dat seama Mia, sotia dansului, ca sta cam mult dupa casa, s-a dus dupa el si era trantit in iarba. Dani a zis sa il duca la spital, dar Titel a zis ca se simte mai bine, ca il doare in piept, dar sa-l duca acasa.

Ieri dimineata, Dani s-a dus pana la ei sa le duca niste ciorba, ca cu o seara inainte le dusese niste apa minerala si niste suc. El se simtea din ce in ce mai rau, asa ca au plecat la medicul de familie. De acolo aveau trimitere la Malcoci, care tot policlinica era. Eu am propus sa fuga la urgenta, la Municipal, ca la Malcoci iar mai pierdeau cateva ore bune.

La Municipal i-au facut o analiza de sange si astfel au aflat ca a facut cel de-al treilea infarct, primele doua fiind in 2000 si in 2004. Ca atare, de urgenta, l-au internat la terapie intensiva.

Azi e mai bine, l-au scos de la monitorizarea computerizata si l-au mutat in alt salon. Acum astept sa se intoarca Dani acasa si sa aflu noutati, pentru ca la telefon nu prea am putut vorbi.

Asta ne-a cam dat peste cap, pentru ca e un om de treaba, muncitor si era posibil sa i se intample ceva mai grav.

Sper sa vin cu vesti mai bune. Incerc sa ma duc sa imi iau si camera de la service, ca m-au sunat alaltaieri ca e gata.

6 comentarii:

Moni spunea...

Ui..imi pare rau. Sper sa ii fie mai bine. Sanatate multa.

Unknown spunea...

Multa sanatate pentru domnul Titel.

roxana spunea...

Naiba s-o ia de canicula :(
Cand ti-e lumea mai draga, se-ntampla o nenorocire .. off.
Sanatate!

Elle spunea...

sanatate multa dlui Titel! tinem pumnii sa-si revina repede!

Ceska777 spunea...

Sper sa se refaca dl Titel si ii transmit prin tine sa aiba mai multa grija de el!

Unknown spunea...

Fetelor, saru' mana mult de incurajari si de gandurile bune! Conteaza pentru mine, ca sunteti alaturi de noi, si sigur conteaza si pentru domnul Titel!