Urmărește-mă și pe Facebook!

duminică, 2 august 2009

Silviuta e mare! Are 1 an!

Ieri am sarbatorit-o pe Silviuta, alias Teo! Maine este ziua ei, implineste 1 an si parca ieri a nascut-o Cris si am fost la spital cu Dani si Dragos. Radu era extrem de emotionat si daca nu intram eu plina de importanta sa intreb cand o aduce, sa o vedem si noi, astepta mult si bine. Intrebarea de baza era "cine sunteti Dumneavoastra?". Iar eu, dupa cum spuneam, plina de importanta, raspundeam "eu sunt NASA!".

Silviuta a ales mobilul, rujul si harta Romaniei. De aici am dedus noi ca va fi o femeie puternica, cocheta (deh, ca orice femeie!) careia ii vor placea calatoriile, la fel ca parintilor ei. Poate chiar va avea un biznis in turism... cine stie? :)

Ea a fost super cuminte, a mers o gramada singura, a ras, a batut din palme si a primit o multime de cadouri.

Prima oara a ras in hohote cu mine, cand o schimba Cris in camera Mariucai, si tot cu mine a mers mai mult de cativa pasi. Mi-au dat lacrimile si mi-am adus aminte cat de frumoasa este aceasta perioada si cat de mult m-am bucurat cand a mers si Mariuca. Fotografii nu am acum, pentru ca Dani lucreaza non-stop, ca sa putem pleca maine si sa predea tot ce are. Dar promit ca va voi umple cand ma intorc! O sa fac cateva post-uri numai cu fotografii. Si nu, nu-mi fac un al cincilea blog, stati linistiti!! :))

Acum va las pe toti si sper sa va gasesc linistiti, cuminti, fericiti, odihniti si veseli!

Maine plecam de dimineata cu 3 destinatii in minte, in suflet si pe hartie. In Delta Dunarii, langa Brasov si in Apuseni.

Sa ne revedem cu bine!


PS: am lansat pe blog-ul Sapun Natural gamele Soap Mill! Curiosi? http://sapunnatural.blogspot.com

5 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Pai in primul rand LA MULTI ANI !micutei cretuline,sa creasca mare si sa aibe un bussiness in turism,cand va fi mare....iar tie,vacanta minunata,cu multa distractie!Drum bun!:-)

Gingasia spunea...

La multi ani, sa va aduca numai impliniri si sa va bucurati de ea!

Simona Dinca spunea...

La Muuultiiii aaaniiiii. Sa traiasca finuta. Ce rpd a trecut un an...nu imi vine sa cred! Si apropo-s de turism...o scolesc dc vrea :))) De mica... profesionista...

Unknown spunea...

@ Ana-Maria - multumim mult, da' cretulina mica (patratul Cretei, hehe) are deja un am jumatate. In post este vorba despre finuta noastra, Silviuta.

Multumim si de urari pentru concediu! :)

@ Gingasia - multumim mult, deja ne umple vietile si suntem mandri si fericiti ca am nasit-o! :)

@ Simo' - daaaaaaa, parca a fost ieri! Mi-aduc aminte totul din spital, faptul ca s-a nascut pe 3 seara, ca stia ca pleaca nasii pe 4 in concediu, hehe, emotiile si asteptarea pe holuri, momentul in care am vazut-o prima oara... E superb sentimentul!

Corect, are de unde invata despre turism! :))

Ana-Maria spunea...

Scuze...:D
Oricum,sa traiasca sanatoase si sa creasca mari si frumoase,amandoua!:D