Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 8 decembrie 2009

Reduceri si oferte speciale marca Soap Mill!

9 DECEMBRIE - ECHIPA SOAP MILL SARBATORESTE!

NUMAI PE 9 DECEMBRIE, PUTETI PRIMI UN DISCOUNT DE 10% LA ORICE PRODUS ACHIZITIONAT DE PE SHOP-UL SOAP MILL!


Ofertele promotionale se cumuleaza, astfel ca puteti achizitiona orice Soap Gift cu un discount de 20%, numai pe 9 decembrie.


Daca sunteti in cautarea unui cadou deosebit pentru familie si prieteni, marca Soap Mill, va recomandam cosuri de cadou ambalate festiv, cu decoratiuni naturale si sapunuri Soap Mill. Pentru ca ati fost cuminti, Craciunita Soap Mill va rasplateste! Echipa Soap Mill sarbatoreste alaturi de voi si va ofera 10% reducere la orice Soap Gift achizitionat in perioada 7-31 decembrie!


Aceleasi beneficii ale unui sapun natural Soap Mill, intr-o prezentare festiva si unica! Acum este mult mai simplu sa fim alaturi de cei dragi si sa ne bucuram impreuna cu ei de sarbatorile de iarna!


Pentru oferta de cadouri pentru Craciun, va rugam accesati pagina Soap Gift. Comenzile mai mari de 15 cadouri beneficiaza de reduceri. Va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa comenzi[at]soapmill.ro pentru a va trimite oferta personalizata.


Si acum sa va dezvaluim motivul pentru care numai maine puteti achizitiona produse Soap Mill cu o reducere de 10%, iar cadourile cu o reducere de 20%. Maine este ziua mea de nastere si, asa cum se obisnuieste, trebuie sa fac cinste. Pentru ca distantele dintre noi sunt mari, ne-am gandit sa inlocuim sampania si tortul cu o reducere frumoasa!

3 comentarii:

Rami spunea...

La multi ani sa fii sanatoasa si multe succese in continuare.
Pupici

Nicole spunea...

La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si mult succes in ceea ce faci!

Unknown spunea...

Va puuuuup, multumesc mult! Doua surprize placute aceste mesaje... :)