Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 20 iunie 2013

Fotografii de familie by Rob Heyman

Eu si cu Mariuca avem fotografii superbe, realizate de Dani. Nu ma pot plange. Putine, dar relevante. Maine implinim 10 ani de la casatorie si acum 1 luna am implinit 17 ani de cand ne cunoastem. Adica jumatate din viata mea. Si am realizat acum vreo cativa ani ca noi nu avem fotografii de familie, in sensul clasic al cuvantului familie, adica mama, tata si copilul in aceeasi fotografie. :))

Planul pe care l-am facut anul trecut era ca anul acesta sa fim plecati cu Lore si cu Dragos intr-un paradis din Turcia, pentru a face un fel de trash the dress. Si poate am fi prins si cateva cadre impreuna. Insa, conform legilor unui cunoscut om, planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ. Si acum, cu doar o zi inainte de aniversarea noastra, mai am putin si incep saptamana 30 de sarcina.

Nu se vede ca sunt insarcinata, nici la Mariuca nu s-a vazut, dar tot nu imi vine sa strabat mii de kilometri pentru o sesiune foto. L-am facut globe trotter destul, cu cei 4.600 de km. pe care i-am condus la mijlocul lui februarie, eu singurul sofer, alaturi in masina de Buni si Mariuca.

In fotografiile de mai jos, realizate cam acum trei saptamani, pare ca suntem doar 3, dar de fapt suntem 4. :) Nici unul dintre cei cinci australieni nu si-a dat seama ca sunt insarcinata si s-au uitat extrem de uimiti la mine cand le-am spus la finalul sedintei foto. Mai ales ca timp de 2 ore si ceva ne-am plimbat pe strazile din Centrul Vechi fara sa ne oprim.

V-as spune despre Rob Heyman, artistul fotograf care a realizat aceste minunate fotografii, ca este un domn de doua ori Master al Australiei, adica un fel de fotograf emerit acolo la ei.

V-as mai spune ca este modest si incantator, ca are probabil 70 si ceva de ani, dar ca nu ii arata deloc.

Ca a fost dragut cu Mariuca si i-a adus special din partea cealalta a lumii un Koala si un cangur, iar mie o esarfa.

Ca a realizat niste portrete asa cum vad ca Dani realizeaza portretele, dar cu alte familii.

Ca iubesc si pretuiesc aceste imagini cu noi si ii multumesc inca o data.

Sunt extrem de fericita ca aceste fotografii au ajuns astazi la noi, cu o zi inaintea aniversarii noastre si ii multumesc din suflet unui fotograf minunat. Si lui Dani, pentru ca mi-a facut aceasta surpriza, sa fim fotografiati de un mare fotograf al lumii. Prima oara in formula de 4.

PS: este baietel, Mariuca i-a ales numele, il va chema Mihai. Mihaita. M & M. :)

Si acum fotografiile... :)


6 comentarii:

Ceska777 spunea...

Superbi! Si noi avem putine fotografii cu fam completa. O sa fiti un qartet frumos: tata, mama, Mariuca si Mihaita. :-)

Unknown spunea...

Merci mult, Ceska! :) Sa fim sanatosi cu totii! Ca fotografii cu familia completa uite ca se mai gasesc. Mai rar, dar se gasesc. :))

Loredana spunea...

Felicitari! Ma bucur tare mult pentru voi! Sunt convinsa ca va fi un creţulin superb! Sarcina usoara sa ai!

Unknown spunea...

Cretulin ca Mariuca? :)) Merci mult, Loredana! :)

Ceska777 spunea...

Si totusi cine a suparat-o pe Mariuca la fotoshooting??

Miutza spunea...

Ce fotografii frumoase! Ce familie frumoasa! Felicitari pt sarcina si nastere usoara, Silvia! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati cu totii de un Mihaita (cum altfel ar putea fi?!) frumos, destept si sanatos!