Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 31 martie 2009

Blog Director de Gradinarit

Uneori incep sa curga ideile... la mine, in ultima perioada, ideile vin numai in timpul liber, timp liber care este de la 8-9 p.m. pana pe la 12-1-2 noaptea. Nu ca inainte de a o naste pe Mariuca era ceva diferit, hehe! Daca ajungeam la 8 acasa dadeam party de fericire!

Booon, dupa cum va spuneam... m-am implicat in proiectul conceput de catre Dani (o sa va spun pe larg intr-un alt post despre ce e vorba) si, pe langa asta, m-am ocupat si de pasiunea mea legata de flori, plante etc. Ca sa fie si online, am transpus-o in blog-ul Creata la Cub.

Acum cateva zile, mi-a venit ideea sa fac un Blog Director cu si despre site-uri/blog-uri despre gradinarit. Da, da, stiu confuzie de termeni. Luati si cititi aici ce am avut in cap cand am gandit acest concept!

Astept feed-back-uri, idei, intrebari, sugestii, ce va trece prin cap! Legat de aceasta "crazy idea" si nu numai! Am facut pentru toate blog-urile personale (Creata la patrat, Creata la cub si Blog Director) adrese de mail, le gasiti in bara din dreapta. Sa fie mai rapida si personala comunicarea cu mine!

Niciun comentariu: