Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 23 martie 2009

Mariuca este foarte amuzanta!Oooo, n-aveam niciun dubiu ca Mariuca va semana cu mine, cu toate ca m-am intrebat de vreo 2 ori in sarcina daca va fi la fel de vesela! Dar, incepand cu primul zambet constient, continuand cu primul ras in hohote si ajungand la "fata de poza", mi-am dat seama, treptat, in aceste 14 luni (astazi), ca avem o fetita absolut haioasa, vesela, plina de buna-dispozitie chiar si atunci cand se loveste sau are dureri de la dinti.

Este incredibila, va spun foarte serios si obiectiv, nu ca o cioara care isi iubeste puiul si il vede cel mai alb din univers! Noooo, o vad cu ochi critici, o analizez la rece, cum se spune, si constat, fara dubiu, ca este o fetita absolut delicioasa!

Si pentru ca nu am mai pus de ceva timp poze cu ea, acum atasez mai multe, sa vedeti cum arata Mariuca noastra! Pozele sunt realizate in martie, ultimele chiar ieri.

Aici ii baga o jucarie in gura Silviutei, finuta noastra.Ieri se plimba cu aceasta jucarie prin casa... A facut multe ture, cred ca timp de vreo juma' de ora. Facea piruete, alerga, mai cadea... dar se distra!Ne rotim, ne-nvartim...N-a apucat sa isi ia fata de poza si rade cu gura pana la urechi!O sa ma uit si prin filmuletele de luna aceasta, sa vedem daca gasesc unul sau doua mai scurte, sa le uploadez la noapte pe youtube. Va anunt maine daca am gasit!

10 comentarii:

Ruxel spunea...

Este o scumpa! Asa a fost si Bia, vesela, zambareatza si pusa mereu pe shotii. Avea numai 9-10 luni cand radea in hohote, ca un om mare!

Gabriella spunea...

Nu stiu cat de amuzanta este, dar iti pot spune cat de frumusica este. Si da, ii rad ochisorii in cap.O scumpica

Silvia spunea...

@Ruxel - putem sa ne consideram norocoase, zic eu, cu asa fete!

@Gabriella - pe mine ma amuza pana si mutritele ei din poze, in care mustaceste, rade sau zambeste. E o scumpa, asa e, multumesc! :)

elle spunea...

pupam printesica!! e o frumoasa si veselia intruchipata!!!

Rami spunea...

E o vesela ca mama ei.Se vede si pe costructia fetei ca e veselia intruchipata.Pupilici

Silvia spunea...

@Elle - multumim ce compliment! Venind de la 2 frumoase si vesele, ca si noi, este foarte bine apreciat!

@Ramona - ma bucur ca am fost si eu pe acolo si am lasat niste gene "vesele", hehe!

Dennis spunea...

Silvia- Thank you for visiting my site....I have visited Romania 3 times and I have friends who live in Cluj. What part of Romania do you live in?


http://theconservativegardener.blogspot.com/

Silvia spunea...

Dennis - actually I have two blogs. This one is personal, although you can read it in English (if you press the translation button), and the gardening one is http://creata-la-cub.blogspot.com. There I translate every paragraph in English.

It's not a problem to leave a comment here, both blogs are mine. I live near Bucharest, not so close to Cluj.

I liked your blog, we will see each other more often.

Ana, mami de pufoshel spunea...

Foarte dulce Mariuca in poze, e un copil tare vesel, deci iti seamana :)


PS: ne gasesti si pe noi la http://davidpufosu.blogspot.com/

Anandrei

Silvia spunea...

Multumim, Ana! Am fost, am vizitat, ne-a dat eroare la mesaj.... s-a rezolvat! Welcome!