Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 24 noiembrie 2009

Sa luam act impotriva plagiatului! Noi am patit-o!!

Pe blog-ul Sapun Natural veti gasi un articol publicat astazi, nu are rost sa il reiau si aici. Va invit sa il cititi si sa luati act, alaturi de noi, impotriva furtului intelectual!

Este incredibil ca persoane care ma cunosc si care urmaresc acest blog nu au avut bunul-simt sa ma atentioneze ca cineva ne fura ideile din greu muncite. Acestea vor disparea din lista mea de blog-uri!

Suntem absolut convinse ca tacerea acestora le incrimineaza, mai ales ca blog-ul persoanei care a furat este vizitat de cateva dintre persoanele care imi viziteaza si mie blog-urile!

Imi pare rau ca o munca imensa, de zile si nopti in sir, este plagiata si insusita in mod josnic si meschin de catre o persoana care nu este capabila sa aiba propriile idei de produse si servicii. Ca atare, apeleaza la furtul ideologic si nu numai.

Va rog sa comentati, sa scrieti si sa sustineti efortul nostru de a incrimina aceste actiuni neloiale. Si aici nu ma refer numai la partea de business, ci la orice activitate pe care o desfasuram fiecare dintre noi, comerciala sau nu.

Nu este normal, corect si onest ca, printr-o pura intamplare, sa gasim un site care promoveaza serviciile si produsele Noastre originale, dar oferite ca fiind ale persoanei care detine site-ul. Aceste servicii si produse au fost gandite si puse in practica in exclusivitate de catre Echipa Soap Mill, in premiera mondiala sau romaneasca.

Aici sau pe blog-ul Sapun Natural, voi puteti lua act impotriva furtului pe fata si va multumesc in avans!

2 comentarii:

Gingasia spunea...

Hei, imi pare rau ce aud si fetele cu blogurile culinare au avut probleme, urat!

Unknown spunea...

Gingasia - daaaaa, asa este, si ele au avut probleme! Ina a mentionat si pe blog-ul Sapun Natural, dar oricum stiam ca au inceput si ele o campanie anti-plagiat de ceva vreme.

E trist ce se intampla...