Urmărește-mă și pe Facebook!

sâmbătă, 6 februarie 2010

Leapsa via Ceska...

"Ce am in geanta?"

Hahaha! O intrebare pe care te risti sa o adresezi unei femei. Iar daca primesti raspunsul corect si adevarat, este posibil sa nu iti mai revii niciodata. Din soc.

Hai sa vedem la mine!

- 3 telefoane + trei incarcatoare aferente - ce am urat tot timpul la altii, hehe. Si ma intrebam permanent la ce ii trebuie 2 telefoane. Lasa, ca acum am eu TREI!!!!
- 3 pachete de tigari nedesfacute - 2 ale mele si unul al lui Dani. Ieri, cand am cumparat patru pachete si am dat 44 lei pe ele, replica vanzatoarei a fost "dati pe tigari cat primesc eu pe o zi de munca". No comment, ca oricum nu mai ai ce sa zici la asta.
- 2 pachete Orbit verde, ambele desfacute
- stampila
- port-card visit + carti de vizita
- un ruj stricat de Mariuca
- un creion de ochi
- o oglinda mica
- un parfum
- manusi (nu stiu de ce le am, pentru ca nu le port niciodata)
- casti pentru HTC. Am si bluetooth si casti, dar tot merg pe ideea "reckless driving", adica vorbesc la telefon in timp ce conduc.
- un toc de ochelari cu ochelarii vechi in el (pe care mi i-a rupt Mariuca) + garantia la cei noi (am o scuza, ieri i-am ridicat)
- Kinder (seara cand vin acasa, trebuie sa am ceva bun in geanta)
- 2 pixuri (si niciodata nu gasesc unul)
- 2 brichete (nici nu stiu daca functioneaza)
- 1 creion (asta chiar nu stiu la ce imi trebuie!)
- facturi (explicabil...)
- bonuri (si aici e explicabil...)
- 2 flyere
- 8 carduri (nu toate sunt bancare)
- carnetul de conducere (ce bine arat in poza!)
- buletinul (si aici arat cool)
- 2 cupoane de reducere expirate (de la Carrefour, cred ca au un an)

Si cam atat... mentionez ca geanta este mica. Dar recitind lista de mai sus, am senzatia ca am nevoie de o geanta mai mare.

3 comentarii:

Zicolorata spunea...

Mai Silvia, dar nu incercai tu intr-o vreme sa te lasi cu tigara electronica? Sau nu tin eu bine minte? :)

Zicolorata spunea...

Apropo, si eu cam tot atata castig intr-o zi de munca :))))))) Avantaj vanzatoarea :)) Deh, criza.... asa-i cu bugetarii....

Unknown spunea...

Mai, Kristina, asa e, ai dreptate! Dar mi-am revenit! :))

Mda... chestia cu tigara electronica a picat din simplul motiv ca inca nu se realizeaza baterii performante. Acestea care sunt acum te tin foarte putin ca timp, uneori nicio zi intreaga. Si sa mai car inca un incarcator in geanta... it's toooo much!

Stai linistita, ca si mami castiga la fel cand lucra, iar tati castiga uneori si mai putin. :( E strigator la cer! Si, in conditiile astea, sunt unii care fac parada (ca mine) si dau pe tigari intr-o luna juma' de salariu de bugetar. Ma apar spunand ca nu fumez decat maxim 10 tigari pe zi. Si sunt constienta de toate implicatiile.