Urmărește-mă și pe Facebook!

vineri, 20 martie 2009

E-fumez, vreti si voi?

Vizualizati urmatoarea scena:

Dani sus cu Mariuca, in camera ei. Eu jos, in bucatarie, trimiteam de zor prezentari pe mail. El ma intreaba cat mai dureaza pana se usuca gresia din living, ca sa o poata aduce pe Mariuca. Eu ii raspund ca il chem, sa nu isi faca griji.

Dupa un timp, coboara amandoi si Dani imi spune ca pleaca. "Unde? Ca ai zis ca astazi nu pleci!". "Am o treaba, vreau sa iti fac o surpriza." Dupa vreo 5 minute, deschide discutia. Daca ar cumpara tigara electronica, "high" mi-ar placea? NU, ii spun raspicat, am fumat-o pe a lui Radu si m-a luat ameteala. "Dar de ce ma intrebi?" Nu are alta solutie decat sa imi dezvaluie motivul plecarii. Cat era sus in camera, a intrat pe net de pe Iphone si s-a hotarat sa cumpere tigara electronica, dar trebuie sa imi cumpere mie ce nivel vreau, pentru ca in kit-ul initial nu exista decat nivel de nicotina "high". Am ales medium cu cherry, ca mi-a placut mult a lui Radu.

Asa ca acum e-fumez. In casa. Ca nu scot decat abur. :D Pentru ca afara este foarte frig. Si pentru ca in momentul de fata scriu aceste randuri. A cumparat 2 tabachere negre si incarcator de masina. Iar el si-a luat cu aroma de cafea.

Nu vom mai mirosi, uraaaa! Si nu vom mai inhala toate cianurile si cele 3.999 de substante nocive din tigarile normale. Vom e-fuma ca si cum am mesteca Nicorette sau am avea plasturi. Dar cu aceeasi senzatie si satisfactie!

A, si e fix cat un Marlboro (ca am masurat-o), arata ca un Kent normal si are inclusiv dungulitele gri. Daca vreti, va pun si poze!

6 comentarii:

Moni spunea...

Silvia iti tin pumnii sa reusesti sa scapi de tzigari! Sa stii ca se poate! Iti spune o fosta inraita de 1 pachet jumatate pe zi.
Pupici

Unknown spunea...

Moni, stiu ca se poate! Si fara ajutor, chiar!!! Am facut-o de 3 ori pana acum si o voi mai face de cate ori voi simti necesar. Dar in aceste conditii, cu tigara electronica, pot spune ca m-am lasat de fumat la fel cum o persoana se lasa de fumat si mesteca sau isi pune patch-uri Nicorette.

Ceska777 spunea...

EHE! Sa savurati tigarile aromate fara nicotina si alte cele. Daca dl tati al gazei ar fi fost inca fumator ii recomandam e-tigara voastra! Dar s-a lasat de tot asa ca nici nu-i pomenesc.

Unknown spunea...

Nu-i recomanda nimic, hehe! Daca s-a lasat de fumat, nu are nevoie de alte lucruri care sa ii aduca aminte!

Elle spunea...

vreau si eu, te rog, mai multe informatii despre tigarea asta. de unde a cumparat-o dani?? e interesata o prietena sa-si cumpere .. poti sa-mi dai mai lute detalii pe mail, pls! saru-mana.

Unknown spunea...

You've got mail!