Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 16 martie 2009

Gata, s-a dus linistea!

Am iesit cu Mariuca afara, inainte de masa de pranz si de somn. Dani era si el in curte, dadea cu bait un mare ghiveci de gradina pe care l-a construit cu tatal meu ieri dupa-amiaza.

La inceput, a mers cu mine de mana, mi-a cerut singura pe iarba, ne-am plimbat pe la toti pomii, toate florile. Apoi ne-am intors pe pavaj si a inceput sa mearga singura. A mai mers singura afara, dar inca avea teama. Astazi, in schimb, si-a dat drumul la mers super!

Pana la ai mei in fata casei sunt aproximativ 35 metri. A facut de 2 ori traseul asta, singura!!, apoi pe langa casa, vreo 10 metri, de cateva ori si acolo, plus in fata casei. A mers fata mea ca un om mare! Se oprea la levantica, ma intreba cum se numeste, pleca mai departe, la thuya se mai oprea putin, la pin... A fost foarte fun si mi-a placut. Daca nu intra soarele in nori si nu bate vantul, iesim si cand se trezeste.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Cineva s-a facut fetita mare? Mami adio liniste!?!. Asta era de incurajare. Bravo piticot.

Ceska777 spunea...

Ehei, de-acum sa te tii! Bine ca e curtea mare, mare si gradina frumoasa. Ii faceti loc de joaca? Cu nisiparnita si leagan? Ca venim si noi!

Unknown spunea...

@Gabriela - tot timpul iti doresti sa treaca la urmatorul nivel. Sa invete sa se ridice in fundulet, sa mearga de-a busilea, sa mearga, sa mearga afara. Si cand le indeplineste, atunci te apuci cu mainile de cap si zici "ce bine era cand statea numai in patut!". Hahahaha!

@Ceska - Da, facem un gratar si toti barbatii se vor apuca de construit. Ce nu se poate construi, de exemplu piscina, se va cumpara.
Cu mare drag va asteptam, stii bine, oricand ajungeti in Ro.

Mama Iuliei spunea...

Hei....la gradinarit de'acum.
Pupam fetele voioase.