Urmărește-mă și pe Facebook!

joi, 5 noiembrie 2009

Portal de servicii, produse si informatii legate de nunta, botez si alte evenimente

Pe langa activitatile pentru Soap Mill, am inceput un proiect interesant, tangential, dar cu perspective interesante pentru cei carora ne adresam.

Este vorba despre un portal cu produse, servicii si informatii legate de organizarea unui eveniment de anvergura: nunta, botez sau orice tip de petrecere.

http://servicii-produse-nunta-botez.blogspot.com/


La aceasta adresa veti gasi profesionisti din mai multe domenii, cu informatii despre serviciile sau produsele pe care le ofera, fotografii, articole, discount-uri pentru cititori, promotii, concursuri si multe altele.

Acest portal nu vrea sa oblige pe nimeni sa cumpere un serviciu sau un produs. Nu se vrea a fi concurent cu firmele care organizeaza evenimente si care obliga clientul sa primeasca ce i se ofera, fara a avea posibilitatea de a refuza sau de a modifica.

Puteti alege unul, doi sau toti furnizorii dintr-un singur loc! Fara efort, timp si bani irositi pe drumuri! http://servicii-produse-nunta-botez.blogspot.com/


Noi testam furnizorii care apar pe acest portal, cerem referinte de la clienti, analizam ofertele si astfel puteti fi absolut siguri ca primiti numai ce este mai bun!

Noi speram ca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa avem deja multe informatii si furnizori adaugati, pentru a va face viata mult mai usoara! Cu un singur click pe Portal economisiti timp, bani si efort, pentru ca acolo aveti tot ceea ce va intereseaza. Iar daca un anume produs sau serviciu lipseste, asteptam un mail sau un comentariu si vom incerca sa va satisfacem cererea in cel mai scurt timp.

De la fotografie la marturii, de la video la cadouri, de la voiajul de nunta la invitatii, de la locatii la dj... Orice aveti nevoie pentru a organiza un eveniment de neuitat pentru voi si pentru invitatii vostri! Va asteptam!

http://servicii-produse-nunta-botez.blogspot.com/



Off-topic: pe blog-ul Sapun Natural am publicat calendarul de evenimente din urmatoarea perioada, evenimente la care Echipa Soap Mill va fi prezenta! Avem surprize si cadouri la fiecare eveniment in parte!

2 comentarii:

Gigi spunea...

Foarte frumos

Unknown spunea...

Gigi, te intereseaza? Am vazut ca muzica e viata ta si ca esti DJ. :)

Daca vrei sa apari pe portal, te rog sa imi trimiti un mail pe adresa office[at]soapmill.ro si iti voi comunica toate detaliile.