Urmărește-mă și pe Facebook!

duminică, 22 noiembrie 2009

Votati, votati!

Altii au murit si au fost raniti, ca noi sa avem dreptul sa votam. Si acum noi nu ne ducem la vot! E normal??? Vi se pare logic ca unii sa lupte pentru a oferi drept de vot negrilor, femeilor si noi sa nu votam??

Dar vi se pare normal sa nu te duci la vot si apoi peste un an, doi, sa te plangi ca ala nu face, nu drege??

NU! TREBUIE SA VOTAM TOTI!!!! Pentru noi, pentru copiii nostri si pentru toti cei care s-au sacrificat ca noi sa putem vota!

Este o datorie civica, morala si trebuie sa le aratam tuturor ca ne meritam democratia si libertatile castigate de altii!

Daca nu agreati niciun politician, macar votati unul care nu are sanse, dar votati! Nu anulati votul, nu puneti stampila aiurea, exprimati-va corect. Si liber!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si sa nu uitam ca avem posibilitatea si de a vota ptr Parlament unicameral cu numar redus de membrii .... ceea ce eu personal am facut!

mirela c spunea...

Asa este, ai mare dreptate,nici eu in prima instanta n-am vrut sa ma prezint ,eram scarbita nu ma puteam decide si am votat pana la urma cum zici tu pentru cei care ar trebui sa ne aducem aminte macar din cand in cand ,pentru copii nostri ,pentru ziua de maine si pentru reducerea celor care dorm in Parlament ,ma voi prezenta negresit si la al 2-lea scrutin .